Masă pentru medicii din Cluj

Masă pentru medicii din Cluj

Prin proiectul Masă pentru medici organizația JCI Cluj oferă o masă caldă echipelor medicale implicate în tratarea pacienților diagnosticați cu noul coronavirus.

În această perioadă, medicii sunt printre cei care se confruntă cu cele mai mari provocări. Din acest motiv, membrii JCI Cluj și-au dorit să preia o grijă zilnică din sarcina lor, să le transmită că le mulțumim și că le suntem alături.

Așa a apărut proiectul Masă pentru medici prin care comunitatea locală oferă gratuit medicilor clujeni din punctele fierbinți o masă caldă pe zi. Acesta se desfășoară pe bază de donații și voluntariat, astfel încât întreaga comunitate clujeană este invitată să contribuie. Împreună ajutăm personalul medical și, în același timp, susținem economia locală în această perioadă. 

Pentru început, proiectul se desfășoară la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello și la Serviciul de Ambulanță Cluj unde Takeaway livrează în fiecare zi porții de mâncare pregătite de către restaurantele partenere. În prima săptămână s-au livrat primele 40 de meniuri achiziționate cu sprijinul comunității, iar JCI Cluj dorește ca în curând să extindă inițiativa și în alte unități medicale din oraș.

Implicarea face diferența! Pentru a ajunge la un număr cât mai mare de personal medical este nevoie de sprijin. Donațiile pot fi făcute prin Revolut și BT Pay la ‪0742532621 sau prin transfer bancar în contul asociației JCI Active Citizens Cluj - RO04BTRLRONCRT0254378205, Banca Transilvania (specifică #masapentrumedici în detaliile tranzacției), iar JCI Cluj și partenerii locali vor asigura meniuri pentru sute de angajați ai sistemului sanitar.

Comenteaza