Noi nume de talie mondială, confirmate la Untold Festival

Noi nume de talie mondială, confirmate la Untold Festival
Untold Festival îşi lărgeşte aria de genuri muzicale ce vor suna în difuzoare la Cluj între 30 iulie-2 august : rap, dance pop, trance, chill out, electro house, progressive house. Noi mari artişti au confirmat venirea la Cluj, artişti cu care festivalul ridică mult miza.

ATB, Tinie Tempah şi Fatman Scoop sunt noii artişti confirmaţi pentru Untold Festival.

DJ-ul și producătorul ATB este unul dintre veteranii scenei electro pe care il iubim încă din 1998.
You're Not Alone, 9 P.M. (Till I come), Ecstasy, Let U go sau Still here? Oricare ar fi piesa ta peferata, cu siguranță mixul pe care îl va pregăti pentru Untold va fi unul memorabil. Andre Tanneberger se întoarce în România după o absență de 3 ani și va mixa pentru voi pe stadionul Cluj Arena.

Tinie Tempah revine şi el în România, pentru prima dată însă la Cluj. Rapperul englez a lansat o nouă piesă la sfârșitul anului trecut, Tears Run Dry, iar 2015 însemnă pentru el un turneu mondial.

În cadrul festivalului va urca pe scena Cluj Arena. Cunoscutul rapper este și un fashion icon, numit unul dintre cei mai stilați britanici. În această perioadă are rolul de ambasador la Men's Fashion Week în Londra.

Fatman Scoop, rapperul american cunoscut pentru vocea puternică, scandalagie şi prezenţa lui extrem de energică pe scenă, este câştigătorul a două premii Grammy.
De-a lungul timpului a colaborat cu cei mai diverși artiști: Mariah Carrey, Missy Elliot, Ciara, Black Eyed Peas, David Guetta, Sean Paul, Bob Sinclair și cu românca noastra Claudia Cream la piesa Just a Little Bit. Are emisiune săptămânală la Full Throttle Radio Worldwide alături de DJ. Mr. Vince, iar cea mai recentă colaborare a lui este cu Hardwell - Dont Stop the Madness. O veţi putea asculta live şi la Cluj la festivalul din vară.

Cluj Arena și Sala Polivalentă vor fi scenele principale.

Piața Unirii și Piața Muzeului vor fi locațiile unde vor fi amenajate scene pe care vor urca cu preponderență artiști din România.

Parcul Central va fi zona de pre-festival, unde pe lânga scena dedicată trip-hop, jazz și reggae, vor fi amenajate zone speciale de chillout, de târg și de multe alte activități conexe care pe timp de zi vor distra participanții.

Cluj Arena Underground va fi o scenă dedicată în totalitate muzicii electronice.

Comenteaza