O tânără din Cluj, bătută şi cât pe ce să fie violată de fostul prieten. Acesta o teroriza zi şi noapte de mai bine de o lună

O tânără din Cluj, bătută şi cât pe ce să fie violată de fostul prieten. Acesta o teroriza zi şi noapte de mai bine de o lună
Incidentul s-a petrecut ieri, într-o casă din cartierul Iris, la ziua de naştere a unui coleg de clasă al fetei.

E. este o elevă în vârstă de 17 ani şi învaţă la un liceu din Cluj-Napoca. În urmă cu circa o lună de zile aceasta s-a despărţit de prietenul său, Aron, în vârstă de 16 ani, din cauza violenţei de care băiatul dăduse dovadă în câteva ocazii.

Manifestările lui deplasate - mărturiseşte, încă şocată, tânăra - culminaseră cu o tentativă de strangulare a ei, chiar în casa părinţilor, fiind curmată până la urmă chiar de intervenţia energică a tatălui său.

Însă ieri, în jurul orei 16:00, lucrurile au fost cât pe ce să capete o turnură tragică. Fata se afla la ziua de naştere a unui coleg de clasă. La un moment dat aceasta s-a retras într-o cameră alăturată, împreună cu un coleg, să povestească, mai pe îndelete, pe tema chinurilor pe care le îndură zilnic din partea lui Aron.

La un moment dat însă, în mod neaşteptat, în casa unde avea loc petrecerea şi-a făcut apariţia chiar cel „bârfit". Beat şi aţâţat la culme, acesta a năvălit în camera în care se afla fosta iubită şi colegul ei. „Îmi tot făcea propuneri şi nu mă slăbea deloc, iar apoi, exasperat de refuzul meu - de faţă cu colegul - s-a dat la mine. L-am lovit, speriată, dintr-un gest reflex, însă el, ca turbat, m-a dat jos de pe pat şi a început să mă lovească, peste tot, cu pumnii şi picioarele, în ciuda încercărilor colegului de-al opri. Cu chiu cu vai l-am potolit, dar numai după ce-au intervenit şi ceilalţi", povesteşte fata.

În minutele următoare aceasta a fost transportată la Unitatea pentru Primirea Urgenţelor, unde medicii i-au acordat primul ajutor şi i-au examinat tomografic zona capului, afectată de lovituri. Când se afla la UPU, pe patul de spital, au venit şi poliţiştii, chemaţi de medici, care i-au luat fetei primele declaraţii referitoare la circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

Astăzi, medicii de la IML Cluj au consultat-o pe tânără şi i-au recomandat acesteia două zile de îngrijri medicale.

"E o boală aceasta de care suferă fostul prieten al fiicei mele şi am ajuns să fim permanent terorizaţi de el. L-am primit cu drag în casa noastră, l-am luat cu noi şi în excursii, până când a încercat s-o sugrume pe fiică-mea. Astăzi ne prezentăm la Secţia VII de Poliţie din Someşeni şi facem plângere pe numele lui, fiindcă băiatul ăsta constituie un pericol public şi, pe deasupra, de la o vreme fetei mele îi e frică până şi să mai iasă din casă. Oricum, suntem bucuroşi că incidentul de ieri nu s-a sfârşit cu ceva mult mai grav"
, arată în încheiere tatăl fetei.

Comenteaza