Ce îî poate lipsi unui om foarte bogat?! Dorinţa unui miliardar pentru 2018

Ce îî poate lipsi unui om foarte bogat?! Dorinţa unui miliardar pentru 2018
Marea dorință a miliardarului Bill Gates pentru anul viitor.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Miliardarul american Bill Gates, cel mai bogat om din lume, își încheie anul 2017 cu o dorință neîmplinită încă: mai mult timp pentru a citi.

Fondatorul Microsoft, care este cotat de revista Forbes cu o avere de 86 de miliarde de dolari, a postat pe blogul său o listă de mesaje transmise de utilizatori ai rețelei de socializare Twitter în anul 2017, pe care el le-a distribuit la rândul său în acest an, considerând că acestea l-au inspirat.

La finalul listei, el dă exemplul unui copil de 6 ani, Zackary Howells, care a câștigat un concurs neobișnuit, de citire extremă. Puștiul apare pe Twitter citind o carte în timp ce se află sub apă, într-un bazin de înot.

Tweetul l-a inspirat și pe Bill Gates, un cititor avid.

„În fiecare an, mi-aș fi dorit să am mai mult timp să citesc - una dintre distracțiile mele preferate. De aceea am fost încântat să aflu de un sport nou, care prinde bine în școli, pentru a încuraja elevii să citească. Se numește "citire extremă" și îi provoacă pe elevi să citească indiferent unde se află sau ce altceva fac: sărituri la trambulină, parașutism, fotbal, călărie sau chiar scufundări", a scris Bill Gates pe blogul său.

El a postat și fotografia sa cu care a participat la concursul de citire extremă, în care apare pupând pe bot o focă, în timp ce el ține o carte pe genunchi.  „A trebuit să-mi pun cartea deoparte pentru o clipă, când foca a insistat să ne giugiulim" - a explicat miliardarul.

El și-a încheiat postarea cu urări de sărbătoare: „Vă doresc un an nou fericit plin de cărți mari și multe locuri aventuroase pentru a le citi!".

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza