CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Danny Ungur

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Danny Ungur
ziuadecj.ro vă prezintă, în serial, maşinile unora dintre personalităţile Clujului, din toate domeniile.

Danny Ungur este unul dintre piloţii de raliu cunoscuţi ai Clujului. Concurează pentru Napoca Rally Academy, alături de Bogdan Marişca sau Marco Tempestini şi este unul dintre cei care îi învaţă pe tinerii cursanţi ai NRA să conducă defensiv.

Când nu este la volanul maşinii de curse, Danny nu are febra vitezei. I-a trecut :). "Am trecut de perioada teribilistă. Mi-am luat permisul la 18 ani şi prima mea maşină, un Renault 18, l-am răsturnat după două săptămâni. O cumpărasem cu 1.100 de mărci din Germania. Acum îmi ajunge să merg tare la raliu. În rest, sunt liniştit la volan", povesteşte pilotul. El a decis să se şi autodenunţe: "Am condus pe străzile Clujului fără permis, la 17 ani, chiar de Revoluţie. M-a lăsat tatăl meu, fie iertat. Era dezordine pe străzi, nu ne băga nimeni în seamă. A fost lumea mea".

După Renault 18, Danny Ungur a avut Fiat Ritmo Abarth, Volkswagen Scirocco, Alfa Romeo 22, Renault 21, Ford Focus, Subaru Tribeca, dar a condus o mulţime de alte modele. Acum are un Subaru Outback.

"Nu caut putere, ci confort. Merg cu familia în concedii cu această maşină. Dacă ar fi să îmi iau ce maşină vreau, m-aş orienta tot către un station-wagon sau un SUV, ceva 4x4. Se potriveşte cu infrastructura din România. Nu îmi plac maşinile mici", a explicat Ungur. El recunoaşte că în Cluj circulă mai mult cu o Dacia Logan, cea pe care îi instruieşte pe tinerii şoferi să conducă defensiv, iar maşina de familie o conduce soţia sa.

Citeşte şi:

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Teodor Lazăr

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Ştefan Gadola

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Dorel Vişan

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Tudor Giurgiu

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Cadu

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Andrei Marga

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Bogdan Marişca

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Marius Nicoară

 

Etichete
Comenteaza