CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Ştefan Gadola

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Ştefan Gadola
ziuadecj.ro vă prezintă, în serial, maşinile unora dintre cei mai cunoscuţi clujeni.

Ştefan Gadola este un om de afaceri de succes. Conduce o companie extrem de puternică, Energobit, iar averea sa estimată de Capital este de circa 30 de milioane de euro, cu care se situează an de an în top 300.

La aşa o avere, e normal ca şi maşina să fie pe măsură. Gadola are o maşină Mercedes cumpărată anul trecut. "Este un Mercedes AMG", spune Gadola. Mai exact, este vorba despre un S63 AMG V8 Biturbo. Vehiculul a fost motiv de ceartă în familia Gadola. Serioasă, dar nu încrâncenată. "Am vrut o maşină cu trei locuri în spate, iar aceasta are numai două. M-am supărat pe copii", a spus cel care este şi vicepreşedinte la clubul de fotbal CFR. Din preţul final, seniorul familiei a plătit 80%, iar cei doi fii, Sorin şi Raul, câte 10 procente. Preţul de pornire pentru acest model este 157.988 euro.

Propulsorul V8 twin-turbo de 5.5 litri al acestei masini pune la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 585 cai putere si 900 Newton-Metri, cifre arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.4 secunde, cat si pentru o viteza maxima limitata la 250 kilometri pe ora.

Înainte de această maşină, Ştefan Gadola a avut tot un Mercedes, însă omul de afaceri îşi aminteşte cu nostalgie de prima sa maşină. "Înainte de revoluţie nu aveam maşină, eram sărac. Primul meu automobil a fost un Renault Fuego, cumpărat în 1992", a rememorat Gadola.

Principalele calităţi ale unei maşini sunt, pentru omul de afaceri clujean, confortul şi siguranţa. "Merg mult cu maşina şi am nevoie de confort şi siguranţă. Merg cu ea prin ţară, dar şi în străinătate, până la Budapesta sau Viena", mai spune Ştefan Gadola.

Citeşte şi:

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Dorel Vişan

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Tudor Giurgiu

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Cadu

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Andrei Marga

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Bogdan Marişca

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Marius Nicoară

 

Etichete
Comenteaza