Ce să porți pentru o ieșire la cazino

Ce să porți pentru o ieșire la cazino

O ținută fantastică poate să facă diferența atunci când ieși în oraș.

Un outfit poate să îți dea acel imbold de încredere în sine și poate să influențeze modul în care te percep cei din jur. Există unele momente în care poate fi chiar avantajos să ai o ținută specială, cum ar fi atunci când petreci o seară la cazinou.

Senzația bună despre tine ar putea chiar să-ți ofere un avantaj în jocurile de noroc și de ce nu acest „good vibe” s-ar putea transmite și celorlalți, iar o ținută bine pusă la punct ar putea chiar să intimideze, ceea ce poate prinde bine oricând într-o partidă de poker.

Ținute masculine

Un look care nu se va demoda niciodată pentru un bărbat care vizitează un cazinou este costumul clasic asortat cu o cămașă deschisă la culoare, la care poți adăuga un element statement, cum ar fi un papion într-o culoare aprinsă sau o pereche de butoni speciali pentru a crea un outfit vesel și jucăuș care să te facă să ieși în evidență.

Dacă stilul clasic nu este pentru tine poți alege o abordare smart casual și poți alcătui o ținută combinând o pereche de blugi cu o cămașă sau un tricou basic fără imprimeu, adăugând un blazer sau chiar o vestă peste o cămașă, pentru un aspect mai la modă.

Orice ținută ai alege, este obligatoriu să asortezi perechea de pantofi  potriviți. La Clujana, un brand cu tradiție în orașul nostru, despre care am mai vorbit aici, poți găsi modele care să complimenteze orice ținută.

Dacă te duci în casino pentru a atrage atenția unei domnișoare, merită cu siguranță să te îmbraci pentru a impresiona. Dacă în schimb ai de gând să îți petreci timpul jucându-te la aparate, care este o activitate solitară și nu implică neapărat socializare, nu trebuie să te gândești prea mult la ținuta ta. Ai putea să scapi și cu o cămașă și o pereche de blugi obișnuiți, dar cu siguranță nu vei avea același feeling ca atunci când abordezi o ținută la patru ace.

Ținute feminine

Partea cea mai bună este că există o mulțime de stiluri din care poți alege pentru a merge la cazino. Nu trebuie să îmbraci neapărat o rochie de seară lungă și sclipitoare, poți opta pentru orice tip de rochie, fuste sau chiar pantaloni. Atâta timp cât arăți bine și decent, vei avea parte de o seară grozavă în cazinou.

Dacă vrei să porți o rochie, poți merge pe varianta unei rochii scurte, atât timp cât nu este prea scurtă. O rochie neagră, puțin strălucitoare, poate fi de mare efect sau dacă vrei să eviți o ținută sclipitoare, poți alege să o evidențiezi cu bijuteriile. O pereche de cercei sau un colier statement sunt uneori tot ceea îți trebuie pentru a pune în lumina reflectoarelor o ținută obișnuită. Dacă în schimb nu vrei să optezi pentru o rochie, dar vrei un look formal, poți de exemplu, să porți un blazer, blugi și o pereche de pantofi stiletto sau o pereche de sandale cu barete.

Dacă ești în căutarea unui look mai casual sau poate pur și simplu vrei să te simți mai confortabil atunci când joci, o fustă creion cu o bluză strălucitoare este o opțiune nemaipomenită sau de ce nu o pereche de pantaloni conici cu un top și ​​bijuterii elegante pentru a crea un outfit practic, dar elegant.

În orice caz, dacă vrei să te joci într-un cazino tradițional, nu te îmbrăca ca și când te-ai juca pe NetBet Cazino sau la pariuri sportive online, unde trebuie să te gândești doar la confort.

Comenteaza