De ce să alegi să joci Keno în locul altor jocuri din cazinourile online

De ce să alegi să joci Keno în locul altor jocuri din cazinourile online

Persoanele care aleg să îşi încerce norocul într-un casino online Romania se întreabă care sunt cele mai bune jocuri pe care ar trebui să le încerce. Keno nu este un joc foarte recomandat şi considerăm acest lucru o greşeală pentru că se poate câştiga foarte uşor la el.

Cum este văzut Keno de alţi playeri?

Dacă știi ceva despre ce jocuri de cazino sunt recomandate, atunci știi că Keno se află chiar în partea de jos a listei, împreună cu toate celelalte jocuri de loterie. Deci, cum poate jocul Keno să fie o strategie bună de recomandat în locul altor jocuri?

În primul rând, să aruncăm o privire la cele mai rele și mai bune scenarii. Într-un joc tipic de Keno poți selecta de obicei 2 numere până la 10 numere. Regulă generală este că, cu cât alegi mai multe numere, cu atât șansele de câștig devin mai mici, deși șansele de plată se îmbunătățesc.

Dacă ai de gând să joci Keno, ar fi bine să selectezi un număr mic și să te uiți la ce opțiuni de alegere oferă cele mai bune șanse de câștig. Acum probabilitățile pot varia de la cazino la cazino, deoarece există câteva variante în joc. De exemplu, într-o versiune a jocului, poți câștiga ceva pentru obținerea a două dintre cele trei numere dintr-un Pick 3, în timp ce într-o altă versiune a jocului, nu poți obține ceva pentru două din trei.

Cele mai bune versiuni ale jocului plătesc cel puțin un o fracţiune din pariu pentru obținerea unor numere. Cu cât trebuie să alegi mai puține numere pentru a obține cel puțin 2 combinații câștigătoare, cu atât mai bine. Să presupunem, de exemplu, că poți juca un Pick 5 și poți câștiga pentru 5 numere, 4 numere și 3 numere. Acesta este o metodă de recuperare a banilor destul de bună. Dacă poți juca un Pick 4, s-ar putea să simți că este puțin mai riscant. De fapt, în unele versiuni ale jocului Pick 4 oferă cele mai mari câştiguri jucătorilor, dar şi cele mai mari şanse de a pierde.

Deci, după ce ai selectat combinaţia preferată, cea mai bună rentabilitate teoretică pe care o poți spera este de aproximativ 70% până la 75%.

Printre numeroasele scheme de gestionare a banilor pe care experții de jocuri le recomandă jucătorilor se numără reducerea ritmului de joc. Acest lucru este imposibil de făcut la o masă de cărți, deoarece dealerul trebuie să mențină acțiunea pentru ceilalți jucători şi nu este posibil la celelalte jocuri de masă din același motiv. Teoretic este posibil ca tu să încetinești jocul sloturilor, dar butonul de rotire stă acolo chiar în fața ta și, sincer, nu vei avea răbdare să aştepţi foarte mult înainte de a-l lovi din nou. Keno este însă un joc cu rulaj lent şi acest lucru este considerat tot un avantaj.

Indiferent de modul în care alegi să joci recomandarea noastră este să investeşti responsabil, la cazinouri online de încredere şi să nu încerci să păcăleşti cazinoul dacă ai sub 18 ani. Vârsta minimă pentru a juca pe bani este de 18 ani.

Comenteaza