Cele mai faimoase 10 celebrități care joacă la cazinou

Cele mai faimoase 10 celebrități care joacă la cazinou
| Foto: Getty Images

Nu doar oamenii obișnuiți joacă la cazinou. Multe dintre celebrități se relaxează acolo, așa că vezi topul celor mai faimoase 10 vedete.

Ce se întâmplă atunci când vedetele ajung în cazinouri? Pierd? Câștigă? Un singur lucru este cert: cu siguranță că acestea se distrează. Descoperă lista celor mai celebre 10 vedete care trec în mod constant pragului cazinourilor sau joacă online jocuri ca la aparate.

1.      Ashton Kutcher – este actorul care a reușit în 2013 să fie în centrul atenției lumii jocurilor de noroc. Cel mai mare sindicat sportiv din țară se folosea de persoana lui Ashton pentru a plasa pariuri uriașe pe meciurile de fotbalul în colegii. Câștigul? Aproximativ 750.000 dolari în patru săptămâni.

2.      Floyd Mayweather Jr. este una dintre vedetele care pariază și joacă la cazinou din greu. Iar cel mai interesant este că reușește să câștige în mod frecvent (iar dovezile cu pariurile sale cu șapte cifre sunt postate constant pe rețele de socializare, ale cărui membru este fostul boxer).

3.      Michael Jordan, nu doar că a fost suspectat de implicare în jocurile de noroc atunci când era în activitate, dar a și pierdut foarte mulți bani la cazinourile din Atlantic City. Pierderea sa cea mai mare a fost în valoare de 165,000 de dolari.

4.      50 Cent este o altă celebritate căreia îi place să se laude cu privire la pariurile ridicate pe care le-a făcut. Acesta a scris pe Twitter despre un câștig de 500.000 de dolari, atunci când a pariat pe Giants împotriva celor de la 49ers.

5.      Charlie Sheen este exemplul perfect atunci când vine vorba despre vedetele care își petrec o mare parte din timpul liber jucând jocuri de noroc. Despre această vedetă se spune că sumele pe care le paria săptămânal erau în valoare de 200,000 de dolari.

6.      Charles Barkley este vedeta sportivă care a rămas fără mare parte din averea sa, “reușind” să piardă până la 30 de milioane de dolari la blackjack și la pariuri sportive. Fostul star din NBA acum și-a învățat lecția și pariază în mod responsabil, așa cum trebuie să facă toată lumea.

7.      Paul Hornung este una dintre vedetele din anii ’60 –’70, care au pariat pe meciurile din NCAA și NFL, acesta fiind în perioada respectivă  un jucător profesionist de fotbal american. Pariurile sale erau între 100 și 500 de dolari, sume foarte mari la acea vreme.

8.      Jaromir Jagr este un fost star la hocheiului din anii ’90, care și-a pierdut averea la agențiile de pariuri sportive (500,000 de dolari). Precum în cazul lui Charles Barkley, și Jagr și-a învățat lecția și acum pariază în mod responsabil.

9.      Bryan Williams, mai cunoscut drept Birdman a lansat un pariu în valoare de 100,000 de dolari contra unui alt rapper, AR-Ab, legat de finala Super Bowl din 2018 dintre Patriots și Eagles. Se pare că valoarea acestui pariu era de 200,000 de dolari, iar adevărul despre ce s-a întâmplat atunci încă nu s-a aflat.

10.  Pete Rose nu este doar un recordman în baseball, ci și persoana care a primit o interdicție pe viață de a mai paria vreodată pe baseball. Abia în anul 2004, acesta a recunoscut în cartea autobiografică că a pariat pe echipa sa la fiecare joc.

Vedetă sau om obișnuit, dacă vei paria într-un mod responsabil, jocurile din cazinou sau pariurile sportive chiar reprezintă o distracție!

Comenteaza