Cum să câştigi la pariuri sportive în 2021

Cum să câştigi la pariuri sportive în 2021

Pariorii au devenit din ce în ce mai creativi şi apelează la tot felul de trucuri pentru a câştiga. Betfair prezintă cele mai interesante metode cu ajutorul cărora poţi câştiga la pariuri sportive în 2021. Sunt câteva reguli în funcţie de care va trebui să te ghidezi atunci când vrei să pariezi online sau offline şi care te vor ajuta să rămâi în zona de pariere responsabilă.

Nu paria pe foarte multe evenimente simultan
Probabil deja ai văzut atunci când mergi în agenţiile de pariuri şi jucători care pleacă de la casă cu liste uriaşe în care au introdus peste 15 pariuri. Sunt puţine persoane care reuşesc să câştige aşa iar probabilitatea scade considerabil pe măsură ce numărul evenimentelor creşte. De asemenea, sunt şi persoane care vor recomanda ca pe un bilet să fie maxim 3 evenimente. Atât timp cât se menţine o limită rezonabilă, mai exact cel mult 5 meciuri, sunt şanse mai mari de a câştiga decât dacă sunt trecute pe bilete foarte multe meciuri.

Cotele alese ar trebui să fie unele rezonabile
Pentru fiecare dintre meciurile pe care pariezi poţi să optezi pentru o cotă. Cotele variază între 1 şi până la 100. Cotele de 1 sunt perfecte pentru cazul în care meciurile sunt anulate, amânate şi întrerupte, cotele de 100 apar în general pentru toate rezultatele SF, cum ar fi ca ultima echipă din clasament să învingă campioana din Liga Campionilor. Este recomandat să pariezi responsabil şi să nu alegi astfel de pariuri SF. O cotă care este de maxim 2 sau chiar şi una de 1.10 poate genera uneori surprize complet nedorite. Deci este recomandat să fii cât de rezonabil poţi în sensul acesta pentru a evita evenimentele nedorite. De asemenea, ar trebui să eviţi să pariezi la extremă. Atenţie la suma investită într-un bilet de pariuri pentru că sumele mici determină câştiguri proporţionale, adică tot mici, în timp ce sumele mari pot să genereze câştiguri mari, însă pot să genereze şi pierderi foarte mari.

Răbdarea este cheia succesului
Nu este deloc obligatoriu ca pariurile să fie făcute zi de zi şi este de preferat să fie aşteptate acele zile în care chiar ai pe ce să pariezi şi ai de unde să alegi. Dacă pariezi în zilele în care evenimentele sunt puţine sau pe anumite meciuri despre care nu ştii nimic sau nu ai auzit nimic vreodată, este posibil să biletul zilei să nu fie unul câştigător.

Nu uita să te documentezi
Jocul la pariuri nu înseamnă exclusiv noroc, intuiţie sau inspiraţie şi nu este similar cu jocul la loto sau cu parierea în cazinouri. Pentru a juca la pariuri este importantă o documentaţie foarte bună. De asemenea, înainte de a alege meciurile şi evenimentele va trebui să verifici cotele şi să le alegi pe cele mai rezonabile.

Pariază de fiecare dată responsabil şi alege să lucrezi exclusiv cu case de pariuri licențiate, în care să ai încredere. Reţine faptul că pariurile sunt doar pentru persoanele majore, fiind interzise celor sub 18 ani.

 

Etichete
Comenteaza