Advertorial Am 38 de ani, iar de anul acesta îmi construiesc pensia din... pariuri sportive

Am 38 de ani, iar de anul acesta îmi construiesc pensia din... pariuri sportive

(Acest articol are caracter advertorial. Citeşte-l, e foarte interesant, fiindcă distruge niste prejudecăţi şi anume acelea că femeile nu pot sau nu ştiu paria, că pensionarii nu ar trebui să aibă de a face cu pariurile sportive.)

"Nu am să mă plictisesc (și să te plictisesc) spunându-ți cât de rahat este Sistemul. Nu mai am putere să mă plâng de greutăți și de obstacolele Statului sau ale cine mai știe cui.

Azi vreau să îți povestesc cum vreau să înving sărăcia și, mai ales, acea sărăcie care mă poate paște în cazul în care nu voi mai putea munci. Fie că voi vrea să mă pensionez, fie că... Doamne ferește... cine știe ce altceva se poate întâmpla și voi ajunge să nu pot să muncesc, să îmi întrețin familia (soția, copilul și câinele Dudu).

Pariurile sunt pentru tâmpiți! Așa să fie oare?

Așa am spus și eu când în Martie 2019, prietenul meu cel mai bun a început să îmi povestească de pariurile sportive.

„Du-te, Cipriane, lasă-mă! Mă vezi tu pe mine om de <<păcănele?>>” i-am aruncat-o ca pe-o ocară.

Omul nu s-a obosit. În lumea pariurilor sportive, nu ai de ce să convingi pe nimeni pentru că nu există motivarea personală. Nimănui nu-i pasă. Mai mult, toți care câștigă de se sparg din Pariuri se ascund ca de dracu' chiar și de cunoscuți, dar mai ales de alți pariori. Formulele de câștig sunt secrete și... nu e treaba nimănui. Atât. 

Mi-am făcut, în cele din urmă, o lună mai tarziu, mea culpa și l-am rugat să îmi explice „De ce Pariuri Sportive” ca pentru proști. Mi-a dat trei argumente, ca între prieteni:

Argumentul 1:  Pariurile sunt mai predictibile ca Bursa de la NewYork

Instinctiv am dat ochii peste cap. Grimasă care țipa „Dume de adormit copiii!”. Dar am tăcut.

Cam asta mi-a spus Ciprian:

„Toate companiile de la Bursă au etape de transparență limitate. De la rapoarte financiare trimestriale, la balanțe, știri pe care ei le anunța. Dacă vrei să „citești” o companie, trebuie să fii expert financiar, să știi să intuiești potentialul. Chiar și atunci, îți aduc aminte, că există foarte multă poleială. De exemplu, companii care valorează la Bursă de 18 ori cifra de afaceri. Ceea ce e o aberație! Când investești la Bursă pariezi că prețul acțiunilor va crește și că compania respectivă va performa. Asta dacă „joci” pe termen mediu și lung. Speculă? Tranzacții dese? Sunt atât de impredictibile încât... nu, mersi.

Pe de cealaltă parte, echipele pe care eu pariez ies de 30 - 40 de ori pe an la Testul Adevărului. Există atât de multe date pe care le poți analiza CHIAR ȘI dacă nu ești expert. Îți poți da seama în 30 de secunde când o echipă de fotbal sau de baschet este într-o formă bună fizică sau psihică, când au probleme, când istoricul spune că își vor distruge adversarii. Ai mai multe informații reale, susținute de acțiuni recente reale. Aceste date cresc foarte mult probabilitatea de a paria pe ce se va întâmpla - câștigător, număr de goluri, egal, etc.

Mâine dacă investești în acțiunile Tesla, iar Elon Musk dă mâine un tweet greșit, acțiunile tale vor scădea în valoare cu 35%.
Eu prefer să pariez că Barcelona dă mai mult de două goluri într-un meci cu Lanterna Roșie a campionatului și să câștig 200 de euro pe un pariu de 300 de euro.”

Argumentul 2:  Banul CASH și impozitarea la sursă

”Sunt atât de multe case de pariuri cu sedii fizice în România, încât îmi e foarte comod să mă duc să pun parurile mele la agenții. Eu care îmi comand tot ce pot de pe net ca să nu fac prea multe drumuri în magazine”, îmi spune Ciprian.

Am întrebat:”De ce faci asta?” 

”Pentru că ador banul cash, pe care nimeni nu poate să pună mâna: nici banca, nici statul, nici... nimeni!”. Îl văd pe Ciprian al meu cum i se aprind ochii când face referire la banul cash. Adevărul e că și mie îmi place. Plasticurile încă nu m-au convins.

”Păi și e legal?” întreb eu neștiiutor.
”Bineînțeles! Statul îți reține impozitul la sursă. Adică casa de pariuri la care joci îți ia impozitul înainte să-ți dea banii. Simplu. Curat. Absolut legal. În România sunt peste 4000 de case de pariuri. Crezi că dacă nu ar fi 100% legale ar fi atât de multe?”

Argumentul 3:  Varianta „leneșă” și pe pilot semi-automat

Îti dai seama că Ciprian mă cunoaște. Știa că sunt comod și că nu aș putea să intru într-un program de educare intensă, de studiu al Fotbalului (de exemplu), să învăț pe de rost echipe, să citesc în fiecare zi transferurile sau problemele fiecărei echipe. Când pleacă antrenorul. Când se accidentează „vedeta”, când sunt probleme legale la Club și toate detaliile care ar putea influența soarta unui meci. 

Ciprian știa că dacă îmi va da „Calea Grea” a pariurilor sportive, îmi voi băga picioarele în ea muncă în mai puțin de 5 zile. 

Așa că mi-a povestit de BangBang.ro o platformă care îți sugerează în fiecare zi câte un pariu la o cotă decentă. La acea vreme, era in variantă beta și nu puteai avea access decât dacă știai pe cineva din sistem. 

„Pariuri zilnice de la profesioniști, fără să studiezi nimic!”

Cu asta Ciprian m-a convins... Până să îmi zică de BangBang.ro mă gândeam că nu am nicio șansă. Nici răbdarea nu mă recomandă și nici „căutatul” de resurse și informații care să mă ajute. 

Pe scurt, din 25 iulie 2019 am început să joc la pariuri sportive. Am rumegat vreo 2 luni ceea ce mi-a spus Ciprian. Apoi am mai așteptat să îmi adun banii de început (bank roll-ul) și să fiu aprobat în sistemul BangBang.ro. Acum e la liber, intri pe site și plătești abonamentul lunar de vreo 120 de lei, dar atunci cei de-acolo vroiau să își valideze formula și să adune istoric de rezultate.

O altă concluzie, înainte de nicio concluzie poate, este că NU am ajuns milionar.

Nu sunt o poveste de succes. 

Am fost bou. Am fost lacom. Nu am ascultat de regulile pe care mi le-au spus cei de la Bangbang.ro. Am pierdut, crezându-mă mai deștept ca ei. Nu sunt mulțumit de mine. Puteam să am de 4 ori Bank Roll-ul de început adica 400% în aproape 6 luni. Așa, din prostie, am doar de 2 ori Bank Roll-ul (100%).

Sunt foarte supărat că am doar atât și nu sunt nici exagerat (știu că e bine), și nici nu joc teatru. Mi-aș fi dorit să ascult de ponturile date de bangBang.ro si DOAR DE ELE pentru că aș fi avut o altă liniște. Cu cât ai bank roll-ul mai mare, cu atât ești mai liniștit și mai puțin stresat de surprizele din sport care inevitabil apar.

După 6 luni, mi-am făcut propriile reguli care sunt și mai dure decât ceea ce recomandă cei de la BangBang.ro.

Ți le spun pentru că pe mine mă ajută să fac acest exercițiu mult mai relaxant.

Regulile de pariuri ale lui David

1. Să ai Bank Roll de 10 ori pariul zilnic

Adică dacă vrei să pariezi 100 de lei pe zi, pune-ți deoparte 1000 de lei. Cei de la BangBang.ro spun 7 pariuri zilnice. Eu zic 10. De ce? Pentru că și dacă pierzi 2 zile la rând mai ai 8 pariuri zilnice. Și asta e mai liniștitor pentru mine.

Detalii importante pe care trebuie să le înțelegi

COTA PARIULUI, PARIUL ZILNIC, PROFITUL

Când ești membru BangBang.ro primești 1 pariu zilnic cu cota intre 1,6 si 1,8 (cota medie).
Adică pariezi 100 de lei și câștigi 70-80 de lei. PROFIT.

Asta se calculează așa:

Înmulțești cota cu pariul și apoi scazi pariul și vei rămâne cu profitul.

Cota 1,7 x 100 lei = 170 lei - 100 lei = 70 de lei profit.

LINIA VERDE

Să zicem că luna are 30 de zile.

Idealul este ca la sfârșitul lunii respective să faci profit cât mai mult.

Corect? Adică să fii pe VERDE.

Fii atent cum arată o lună PROASTĂ dacă pariezi DOAR ceea ce îți propune BangBang.ro

NOTA: Revin la acel „DOAR”.

Calculăm cu grijă

Am 38 de ani, iar de anul acesta îmi construiesc pensia din... pariuri sportive

Rezultatele, repet, sunt dintr-o lună proastă cu 77% și nu una bună cu 85%.

Am 38 de ani, iar de anul acesta îmi construiesc pensia din... pariuri sportive

Iar asta se întâmplă doar dacă stai pe 100 de lei pariul. 

Calculează ce se întâmplă dacă pui 100 de euro. 975 de euro profit curat la sfârșit de lună. E bine? Eu zic că da.

2. Reinvestește tot până ajungi la 300 euro pariu zilnic

Scopul meu e ăsta.

Pe baza regulii de 10 pariuri bank roll să cresc din profit pariul zilnic.

Când ajung la 300 de euro pariul zilnic. Asta înseamnă că voi avea bank roll de 3000 și că fac 4000 de euro lunar ascultând doar de BangBang.ro (care are rată de 75-85%, deși eu tot calculez la 75%).

Din 4000 de euro profit lunar eu vreau să mai fac așa.

2000 de euro îi voi pune tot în bank-roll ca să fie (la 500 de euro pariul zilnic x 10 pariuri - ma voi opri din adunat bank roll).

500 de euro îi bag în casă - mâncare, haine, etc.

250 de euro îi donez. Cuiva care are nevoie și cât se poate de anonim. Zeița Fortuna trebuie să primească partea ei.

250 de euro îi dau soției. Fără alte explicații. Cumpăr liniște.

250 de euro îi sparg pe prostii absolute. De-ale mele. Jocuri. Consola PS5 (când va veni). Caști din acelea cu noise reduction de 400 de euro.

250 de euro îmi cumpăr cărți și cursuri. Am boală pe un abonament de un an la Masterclass.com

500 de euro bani de pensie. Aici nu m-am hotărât în ce îi investesc pentru că la bancă sigur nu îi țin. Poate cumpăr aur sau bonuri de stat.

3. Ascultă doar de BangBang

Adu-ți aminte că am pierdut... mult. Pentru că nu am ascultat Pariul Zilei dat de platformă. Ba am adăugat eu ceva, de șmecher. Ba, am pariat altceva, mai agresiv. Nu!

Nu băga de la tine.

Ultimele mele sfaturi sunt de bun simț:

Pune pariul la amiază cash.

Nu urmări on-line rezultatele. Nu te uita la meciuri. Tâmpești de nervi și de frustrare. Ai pus pariul. Gata.

A doua zi, când te duci să pui pariul, verifică și încasează banii de la agenția ta.

Gata. În maxim 30 de minute pe zi ai rezolvat totul. În fiecare zi. Nu sări zile.

Nu cred că mai trebuie să îți spun că poți să pierzi toți banii. Joacă deci bani, mereu, de care să nu îți pară rău. E absolut esențial! Nu fii prost! Nu există garanții.

Eu mi-am ars primele două bank roll-uri din lăcomie. 

Am pus bani deoparte și am reînceput.

Nota de final este... să mă repet.

Faza cu bangbang.ro e o opțiune simplă, cu istoric controlat, dar până și ei pot să aibă zile proaste.

Nu juca avioane de proști. Casele de pariuri te vor combina să pui pe chestii „Live”, cote fenomenale sau speciale, aberații.

Daca joci pe recomandarea făcută zilnic de BangBang.ro, la final de lună îți poți încasa "pensia". Mai mică decât zecile de mii de euro la care visează unii, dar cu siguranță fără atâtea riscuri.

Fir verde întins la pariuri!

Comenteaza