Designerul Lucian Broscăţean, inclus într-o reţea internaţională de retail

Designerul Lucian Broscăţean, inclus într-o reţea internaţională de retail
Creatorul vestimentar clujean Lucian Broscăţean, de la Universitatea de Artă şi Design Cluj, va fi inclus printre designerii din România ale căror colecţii vor fi promovate de lanţul ceh de magazine Zoot.

„Vom înfiinţa o astfel de secţiune de unde vor putea fi achiziţionate produsele cele mai semnificative ale creatorilor de modă talentaţi din România. Cu siguranţă, Lucian Broscăţean se numără printre aceştia”, a anunţat Andreea Belţic, director de comunicare al Zoot România. Designerul clujean a participat la mai multe fashion show-uri, workshop-uri şi expoziţii de modă naţionale şi internaţionale. 
 
Printre distincţiile obţinute de acesta se numără premiul Freudenberg la Romanian Fashion Week, Vipmoda pentru Tânărul Designer, Globul de Cristal Beau Monde pentru cel mai bun debut în Fashion Design, Wendy& Jim and YKK la San Francisco; „Tineri designeri” - Doina Levintza. Lanţul Zoot şi-a deschis în martie primele două sedii din Cluj, pe str. Napoca şi în Piaţa Mihai Viteazul.

Acesta ocupă primul loc în Cehia în segmentul retailului, iar din 2015 şi-a început expansiunea în Slovacia şi în România, continuată în acest an. Înfiinţat în 2010 şi relansat de antreprenorii Ladislav Trpak şi Olda Bajer, ZOOT a devenit cel mai mare retailer online de haine şi accesorii din Cehia. ZOOT are vânzări de 21,5 milioane de euro în Cehia şi Slovacia, deţine 250 de branduri în portofoliu, are 300.000 de produse şi 100.000 de clienţi.

Comenteaza