Dieta cu struguri. Topește kilogramele văzând cu ochii!

Dieta cu struguri. Topește kilogramele văzând cu ochii!

Dacă vrei să scapi rapid și plăcut de câteva kilograme, dieta cu struguri este aliatul tău. Este ușor de ținut, iar rezultatele apar în doar câteva zile.

Cu toții vrem să fim într-o formă fizică cât mai bună în această perioadă a anului, iar pentru asta suntem dispuși chiar să ne înfometăm pentru a da jos câteva kilograme. Nu și în cazul dietei cu struguri. Conținutul bogat în zaharuri al boabelor te va ajuta să îți potolești foamea.

Pentru a fi eficientă, dieta se ține o săptămnă, însă rezultatele apar din primele 2-3 zile. În fiecare zi va trebui să consumi cel puțin 500 de grame de struguri, să faci cât mai multă mișcare și, bineînțeles, să mănânci cât mai ușor - salate, carne slabă la grătar, iaurturi - și în plus, ncearcă să bei zilnic cel puțin doi litri de apă plată sau ceai verde.

Pe lângă faptul că te ajută să dai jos rapid câteva kilograme, acest regim are și beneficii pentru sănătate. Strugurii au conținut ridicat de apă, astfel că asigură și o bună hidratare a organismului în aceste zile toride și detoxifică organismul, iar dacă ești în vacanță, undeva, pe o plajă, trebuie să știi că vitaminele pe care le conțin aceste fructe minunate protejează pielea, previn îmbătrânirea acesteia și ajută la pastrarea bronzului mai mult timp. Mai mult, un studiu al specialiștilor de la Universitatea din California, indică faptul că strugurii sunt un aliment-minune pentru creier, îmbunătățesc funcția acestuia și previn temuta boală Alzheimer.

Comenteaza