Rod Stewart. Sir Rod Stewart

Rod Stewart. Sir Rod Stewart
Cunoscutul cântăreţ britanic a primit titlul de cavalar din partea prințului William într-o ceremonie ce a avut loc, marți, la Palatul Buckingham, fiind astfel recompensat pentru cariera de peste 50 de ani în industria muzicală, dar și pentru acțiunile sale caritabile.

Potrivit Reuters, muzicianul Rod Stewart se poate autointitula Sir Roderick după ceremonia care a avut loc marţi la Palatul Buckingham la care a fost însoţit de de actuala sa soție, Penny Lancaster, și de cei mai mici copii, Aiden și Alastair. ''E minunat, chiar e. Este uluitor'', a declarat artistul reporterilor după eveniment, relatează agerpres.ro.

Rod Stewart, în vârstă de 71 de ani, care a fost căsătorit de trei ori, a adăugat că prințul William l-a întrebat dacă va mai susține turnee și dacă va mai înregistra melodii. ''Am răspuns da pentru că am opt copii, nu am prea multe opțiuni, iar el a zis că (premiul-n.r) a fost binemeritat... A fost o după-amiază lungă și minunată'', a completat celebrul cântăreț britanic.

Rod Stewart a devenit cunoscut când a început să cânte alături de The Faces, trupa cu care a făcut înregistrări și a mers în turnee, lansând albume și demonstrând că de-a lungul timpului a progresat, devenind un compozitor de top. După câţiva ani, Rod și-a dorit să se facă remarcat și ca artist solo, în anul 1971.

Printre cele mai cunoscute piese ale lui Rod Stewart, devenite hituri încă din anii '60, se numără "Da Ya Think I'm Sexy?", "Sailing", "Maggy May", "All For Love", "Have you ever seen the rain", "Baby Jane" și "All For Love", piesă înregistrată în 1993, alături de Bryan Adams și Sting pentru coloana sonoră a filmului "Cei trei mușchetari".

 

 

Comenteaza