Un blogger clujean de stil câştigă concurs de ţinute în America

Un blogger clujean de stil câştigă concurs de ţinute în America
Un blogger clujean de stil a câştigat competiţia lunară organizată de un site american de profil, în care a concurat cu zeci de alţi competitori din lume, în special din SUA.

Laszlo Nagy a câştigat concursul din aprilie, al patrulea din acest an, al concursului de ţinute de pe site-ul tsbmen.com.

"În opinia mea, această competiție aduce o recunoaștere internațională stilului meu personal și de ce nu faptului că și românii au stil", spune el. E a doua oară când Nagy participă la competiţie. "La prima încercare am fost pe aproape să fiu ales între cei 10 finaliști având în vedere că se face o selecție dintre 50-500 de ținute. Cititorii site-ului Tsbmen.com au spus că a fost cea mai bună competiție de până acum din punct de vedere al ținutelor. Am urmărit cele trei ediții de aproape și s-au terminat foarte strâns la scor cu o diferență de 1-2% între locul 1 și 2. Acum norocul a fost de partea mea pentru că am fost votat atât de românii precum și de străini. Am primit peste 37% din voturi, care m-au plasat la o diferență de peste 25% față de locul 2", spune bloggerul.

Laszlo Nagy a fost ales finalist al competiţiei alături de alte nouă persoane, în urmă cu o lună, în 26 aprilie. De atunci şi până în această seară vizitatorii site-ului au putut vota cea mai reuşită ţinută. Câştigătorul primeşte în această lună un pachet vestimentar în valoare de aproximativ 1.500 dolari.

Vezi aici competiţia

TSBmen.com e un blog colectiv fondat de Dan Trepanier, ales în 2009 de revista Esquire "cel mai bine îmbrăcat bărbat din America".

Comenteaza