Vedeta de TV de la Cluj Roxana Hulpe a vorbit despre botezul fiicei ei. Unde va avea loc: „Nu există nimic mai important decât fetița”

Vedeta de TV de la Cluj Roxana Hulpe a vorbit despre botezul fiicei ei. Unde va avea loc: „Nu există nimic mai important decât fetița”
| Foto: Instagram - Roxana Hulpe

Roxana Rafila Hulpe, vedeta de TV originară din județul Cluj, a dezvăluit unde va avea loc botezul fiicei ei.

Jurnalista Pro TV din Cluj, Roxana Hulpe a devenit mămă după ce în vara anului trecut, prezentatoarea a fost cerută de șoție chiar la festivalul Untold

Vedeta Pro TV din Gilău, județul Cluj, a adus pe lume, ieri, 31 ianuarie 2023, o fetiță.

Aceasta a renunțat o perioadă la aparițiile pe micile ecrane din cauza sarcinii. La doar 3 luni de la nașterea Zorei, vedeta se întoarce pe micile ecrane pentru a ține telespectatorii la curent cu toate noutățile din țară.

„Am super mari emoții! E mama acasă cu Zora, am încredere în mama, dar nu e Zora cu mine... Înainte de sarcină mă oboseau femeile care vorbeau despre copii, nu aveam răbdare să le ascult, iar acum viața s-a schimbat. Nu există nimic mai important decât fetița”, a spus ea la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Zora, botezată de propriul bunic la aceeași biserică unde a fost și Roxana

Botezul Zorei va avea loc la aceeași biserică unde a fost creștinată și ea:

„Botezul o să îl fac la Cluj, la Gilău mai exact. O să îl facem la Biserica Adormirea Maicii Domnului, unde slujește tata de 33 de ani, unde am fost botezată și eu. Tata o va boteza!”, a spus prezentatoarea de știri. 

Comenteaza