Boc se cere dat afara din PDL. Mesaj VIDEO de sustinere a PMP

Boc se cere dat afara din PDL. Mesaj VIDEO de sustinere a PMP
Emil Boc le-a intors spatele manifestantilor PDL de la Cluj, dar le-a transmis un mesaj video de sustinere manifestantilor PMP.

Primarul Clujului, Emil Boc, este membru PDL, dar se comporta ca si cum ar fi in PMP, partidul aflat in sfera de influenta a presedintelui Traian Basescu. Indepartarea fostului premier de PDL se vede pe zi ce trece tot mai tare. Mai intai, Boc a avut chiar aici, la Cluj, un miting cu 10.000 de participanti din tara al PDL, la care nu a luat parte. A mers ostentativ la o dezbatere a PMP la Bucuresti. Apoi, saptamana trecuta, a realizat un filmulet in care ii sustine pe manifestantii PMP care protestau impotriva Guvernului Ponta.

"Buna ziua tuturor. Va salut de la Cluj-Napoca. Va salut pe toti cei care participati la mitingul impotriva Guvernului Ponta. Ii salut, de asemenea, pe membrii si simpatizantii Fundatiei Miscarea Populara, fundatie partenera a presedintelui Romaniei, Traian Basescu. (...) Chiar daca nu sunt astazi alaturi de voi, va sustin impotriva demersului civic impotriva Guvernului Ponta. Vreau sa le multumesc acelora care nu s-au dezis de Guvernul pe care l-am avut in perioada 2009-2012 si de masurile pe care le-am luat pentru stabilizarea economica a Romaniei impreuna cu presedintele Romaniei", este o parte din mesajul lui Boc, care mai apoi critica acciza lui Ponta. Puteti vedea filmul complet mai jos.

Boc nu poate demisiona din PDL, din cauza za si-ar pierde calitatea de primar. In schimb, arata ca ar fi cel mai fericit daca ar fi dat afara. Numai ca Vasile Blaga nu ii face aceasta bucurie, cel putin deocamdata, pentru ca astfel ar pierde - macar pe hartie - primaria unuia dintre cele mai importante orase ale tarii. Si, dupa alegerile locale din 2012, PDL a ramas cu putini primari de orase mari.

Etichete
Comenteaza