Cioloş, despre zvonul că ar fi fiul nelegitim al lui Soros: O glumă care miroase a prostie crasă

Cioloş, despre zvonul că ar fi fiul nelegitim al lui Soros: O glumă care miroase a prostie crasă
Premierul Dacian Cioloş a respins, miercuri dimineaţă, zvonurile apărute pe mai multe siteuri, potrivit cărora ar fi fiul nelegitim al miliardarului George Soros, afirmând că românii sunt suficient de inteligenţi şi cu simţul umorului încât ”să guste gluma asta care miroase a prostie crasă”.

"Am văzut şi eu chestiunea şi am trecut de la stări multiple, să spun...dar până la urmă mi-am spus că, aşa cum îl cunosc eu pe român e suficient de inteligent şi suficient cu simţul umorului care să guste gluma asta care miroase a prostie crasă din partea celor care au impresia pot să prostească pe oamnei cu aberaţii din astea", a declarat dacian Cioloş la DigiFM.

El a mai spus că, dacă nu era publicat acest zvon, probabil mulţi ar fi crezut că ar putea exista o legătură Cioloş-Soros.

"Eu, spre deosebire de alţi predecesori de-ai mei care s-au fotografiat cu domnul respectiv. Eu nu l-am întâlnit niciodată dar în sfârşit... O să le las moştenire miliardele respective dacă ei reuşesc să dovedească asta, o să le las moştenire lor să-şi finanţeze politicile aşa cum le înţeleg ei, cei care promovează lucruri din astea", a adăugat premierul.

El a răspuns şi întrebării referitoare la numele său, Dacian: "Ar fi trebui să îl întrebaţi pe taică-miu, care din păcate nu mai e printre noi, pentru că el a luat decizia asta. Dar i-am mulţumit totdeauna pentru că m-a pus în rezonanţă cu rădăcina spiritului românesc, care e acolo, în Dacia".

Etichete
Comenteaza