P Dan Codrean îi cere socoteală lui Boc pentru Jurnalul municipiului:” L-ați transformat în material de campanie electorală˝

Dan Codrean îi cere socoteală lui Boc pentru Jurnalul municipiului:” L-ați transformat în material de campanie electorală˝

Codrean Dan Cristian, candidatul PRO România la Primăria Cluj-Napoca, îi solicită primarului în funcție Emil Boc să spună care este suma cheltuită pentru tipărirea Jurnalului municipiului, ”pe care dintr-un material de informare l-ați transformat în material de campanie electorală, din bani publici˝.

”Domnule Emil Boc, ați început să distribuiți Jurnalul municipiului fix astăzi, în prima zi de campanie electorală. Coincidența este cam mare!

Vă solicit public să ne spuneți care este suma cheltuită pentru tipărirea acestui jurnal, pe care dintr-un material de informare l-ați transformat în material de campanie electorală, din bani publici!

Să vă fie rușine, Domnule Boc, pentru că nu dați dovadă de niciun fel de respect pentru banii contribuabililor clujeni. Daca într-adevăr vă prisosea această sumă, o puteați direcționa pentru achiziția de măști pentru elevi, capitol la care școlile, în prag de redeschidere, stau extrem de prost˝, precizează Dan Cristian Codrean.

 

 

 

 

 

Comenteaza