Elena Udrea a anunţat cine e "agentul 000"

Elena Udrea a anunţat cine e
Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, le-a spus, duminică, participanţilor la marşul şi mitingul din Piaţa Victoriei cu prilejul lansării candidaturii sale, că Victor Ponta este "premierul zero", ea adăugând: "Haideţi să vă spun: îl descopăr eu, Victor Ponta este agentul 000".

"Vă mulţumesc că aţi venit, cu atât mai mult cu cât nu v-a plătit nimeni şi nu este ziua mea", şi-a început Udrea discursul.

Ea a arătat că guvernarea PSD, guvernarea Ponta este "guvernarea zero, cu zero realizări, dar cu 1000 de promisiuni nerealizate".

"Victor Ponta îşi face petreceri de ziua lui de milioane de euro, iar copiii nu au abecedare în clasa I (...). Victor Ponta are cultul personalităţii, de ziua lui şi-a comandat cea mai mare petrecere, 100 mii de oameni au fost plăţiţi, aduşi", a susţinut Udrea.Ea a mai spus că Victor Ponta este "urmaşul lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu" şi nu este "numai un prim ministru slab, ci şi un om politic foarte slab", "îl comandă baronii locali".

"Victor Ponta este premierul zero. Haideţi să vă spun: îl descopăr eu, Victor Ponta este agentul zero, zero, zero", a adăugat Elena Udrea.

Ea s-a referit şi la Călin Popescu Tăriceanu, arătând că Victor Ponta l-a lansat în cursa prezidenţială drept candidat din partea dreptei, dar acesta este "candidatul iepure".

Udrea a mai spus că sâmbătă s-a lansat un candidat care a fost partener al lui Victor Ponta.

 

Etichete
Comenteaza