Ioan Rus, la final de campanie electorală: ”Vă îndemn să acordați încrederea și votul dumneavoastră candidaților PRO România”

Ioan Rus, la final de campanie electorală: ”Vă îndemn să acordați încrederea și votul dumneavoastră candidaților PRO România”

Fostul ministru de interne Ioan Rus, unul dintre cei mai apreciați politicieni și oameni de afaceri români, a transmis un mesaj de susținere pentru candidații PRO România.

”Provocările generate de criza pandemică solicită imperios administrații eficiente, profesioniști în politica locală, având abordări vizionare și curajoase pentru construirea unei vieți comunitare prospere și sigure. Vă îndemn să acordați încrederea și votul dumneavoastră candidaților PRO ROMÂNIA, un partid tânăr, energic, alcătuit din profesioniști dedicați interesului public", a spus Ioan Rus.

"Programele și proiectele adminstrative lansate de PRO ROMÂNIA, pentru toate comunitățile județului Cluj, reprezintă o ofertă electorală serioasă, modernă, armonizând tradițiile noastre transilvane cu vocația europeană a cetățenilor", a transmis fostul ministru.

"PRO ROMÂNIA vine în administrația locală cu politicieni responsabili, implicați, atașați sufletește de Clujul, care pentru noi toți înseamnă acasă. Votul pentru PRO ROMÂNIA înseamnă progres, încredere în viitor și implicare civică!”, a mai declarat Ioan Rus.

Comenteaza