PMP Cluj, cea mai numeroasă delegație la şcoala de vară a partidului

PMP Cluj, cea mai numeroasă delegație la şcoala de vară a partidului
În perioada 8-10 septembrie a avut loc şcoala de vară a Organizației de Tineret a Partidului Mișcarea Populară, în stațiunea Olimp.

Noua echipă a PMP Cluj a participat la şcoala de vară cu cea mai numeroasă delegație din țară, având 15 membri. Tema centrală a evenimentului fost reîmprospătarea politicii din România, definirea apartenenței de dreapta a formațiunii politice, alături de discuții pe probleme organizatorice și de activitate a organizațiilor de tineret PMP.

La şcoala de vară au participat alături de delegații organizațiilor de tineret, liderii partidului: președintele Traian Băsescu, președinții executivi Eugen Tomac și Valeriu Steriu, președintele organizației județene Cluj a PMP, senatorul Vasile Cristian Lungu, Vasile Vlad Bărbos și Andrei-Tiberiu Hiticaș, vicepreședinți PMP Cluj, și Cristian Andrei Gârboan, vicepreședinte PMP Cluj OT.

În discursul său, Băsescu a subliniat că partidul nu va intra în alianță cu nou formatul partid al lui Victor Ponta. De asemenea, constatând că în județele Mureș, Harghita și Covasna, în benzinăriile Mol se distribuie hărţi ale așa-numitului ținut secuiesc în care în mod fățiș se face propagandă de secesiune teritorială în România, alături de hotărârea sa, preşedintele PMP a îndemnat la renunțarea alimentării cu combustibil din stațiile aparținând acestei companii.

"Vă rog din suflet nu mai cumpăraţi combustibil de la Mol. În benzinării se distribuie hărţi ale Ţinutului Secuiesc. Nicio companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva constituţiei ţării în care se află", a spus Băsescu.

În urma rezultatelor foarte slabe la alegerile parlamentare din toamna anului 2016, președintele Traian Băsescu a schimbat conducerea PMP Cluj, noul președinte, senatorul Vasile-Cristian Lungu, angajând filiala clujeană într-un proces amplu de recâștigate a electoratului clujean și de captare în noua echipă a PMP Cluj a foarte multor membri care nu au mai făcut politică înainte.

 

 

Comenteaza