Predoiu, la Cluj: "Nu-mi explic vehemenţa domnului Boc"

Predoiu, la Cluj:
Al doilea om din PDL îşi manifestă la Cluj consternarea faţă de vehemenţa declaraţiilor fostului premier Emil Boc, care s-a arătat miercuri dezamăgit de atitudinea partidului din care face parte.

Cătălin Predoiu, vicepreşedintele PDL, a fost invitat vineri seara în platoul emisiunii "Clujul în Realitate", unde a văzut declaraţia de miercuri a primarului Emil Boc (PDL) care se arăta dezamăgit de atitudinea partidului său faţă de măsurile luate de el când era premier.  "Nu-mi explic vehemenţa domnului Boc", spune Predoiu, "niciopdată PDL nu s-a dezis de această guvernare sub premieratul domnului Boc; nu-mi explică această vehemenţă, cred că mai mult dialog... Niciodată n-aş refuza un dialog cu premierul Boc, nu am nici cea mai mică rezervă să încerc să continuu să caut acest dialog", a spus el.


Întrebat dacă reproşează ceva în atitudinea partidului faţă de Boc, Predoiu a negat: "nu cred că există vreo greşeală a partidului în ce-l priveşte pe domnul Boc, e apreciat şi stimat".

"Mă doare că partidul meu nu apără aşa cum apără FMP ceea ce am făcut în perioada 2009-2012. Mă doare că partidul pe care eu l-am condus nu apără acele lucrurile grele şi apreciez pe alţii care nu uită aceste lucruri", a spus Boc miercuri la Cluj în primul său atac împotriva partidului pe care, în urmă cu câţiva ani, l-a condus, şi din care încă face parte.

Comenteaza