PRO România a validat candidații pentru primăriile din mediul urban al județului Cluj

PRO România a validat candidații pentru primăriile din mediul urban al județului Cluj

Partidul PRO România a validat candidații pentru funcția de primar al municipiilor Gherla, Turda, Dej și Câmpia Turzii, respectiv al orașului Huedin.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Tiberiu Ioan BĂRĂIAN este candidatul PRO România pentru Primăria municipiului Gherla. Bărăian are o experiență de peste 25 de ani în sistemul public, derulând activități de pionierat în domeniul informatizării și digitalizării instituțiilor din administrația publică. De-a lungul carierei sale, în care a coordonat numeroase echipe interdisciplinare și a gestionat resurse financiare consistente, Bărăian a acumulat o experiență vastă în domeniul managementului operațional și strategic, ceea ce îl recomandă din plin pentru poziția de primar al municipiului Gherla.

Mircea Irimie este candidatul PRO România pentru Primăria municipiului Turda. Irimie este un politician cu experiență, ocupând funcții publice de pe mai multe paliere administrative – a fost Viceprimar în Turda, Deputat în Parlamentul României, respectiv Secretar de Stat în Ministerul Consultării Publice. Deschiderea spre dialog, excelenta cunoaștere a mecanismelor și pârghiilor administrative, onestitatea care îl caracterizează îl vor călăuzi pe drumul spre Primăria Turda.

Vasile REVNIC este candidatul PRO România pentru Primăria municipiului Dej. Revnic are o experiență bogată în administrația publică, ocupând, în urmă cu mai mulți ani, funcțiile de Viceprimar în Târgu Lăpuș, consilier județean – Președintele Comisiei pentru Agricultură Maramureș, actualmente fiind antreprenor. În toate activitățile în care s-a implicat, domnul Revnic a dat dovadă întotdeauna de etică, profesionalism și dedicare, valori care îl vor ghida și în activitatea de la conducerea primăriei Dej.

Cozmin SAȘA este candidatul PRO România pentru Primăria municipiului Câmpia Turzii. Sașa este de profesie inginer, având o experiență managerială de peste 15 ani atât în mediul privat, cât și în una dintre cele mai mari companii din România. Aplecarea spre nevoile celor din jur, responsabilitatea și un înalt simț al datoriei sunt atuurile cu care Cozmin Sașa intră în cursa pentru Primăria Câmpia Turzii.

Filip GIURGIUMAN este candidatul PRO România pentru Primăria orașului Huedin. De profesie inginer, Giurgiuman candidează pentru prima dată pentru o funcție publică. Este o persoană dinamică, activă, de bună-credință, capabilă să se implice cu succes în rezolvarea problemelor orașului Huedin.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza