Pune-i întrebări premierului Dacian Cioloş

Pune-i întrebări premierului Dacian Cioloş
Premierul Dacian Cioloş este invitatul lui Rareş Bogdan, la "Jocuri de Putere", pe Realitatea TV, începând cu ora 21. Este ocazia să îi pui premierului întrebările tale!

ora 21 - PREMIERUL DACIAN CIOLOŞ FACE BILANȚUL A 6 LUNI DE TEHNOCRAȚIE la Realitatea Tv. Scrie-i premierului, pe jocurideputere@realitatea.net şi pe Facebook, la Rares Bogdan sau pe Jocuri de putere cu Rares Bogdan. Pune-i o întrebare! Dă-i notă premierului! - Ce proiecte a început, ce a renunțat să mai încerce să schimbe - Adevărul despre cei 4 miniştri demisionari - Cât de încăpățânat este Dacian Cioloş - CE A FĂCUT ÎN 6 LUNI PENTRU ROMÂNI - NEÎMPLINIRILE - REUŞITELE - CIOLOŞ ÎI DĂ REPLICA LUI RAREŞ BOGDAN

Ora 22.30 - BĂTĂLIA PENTRU ROMÂNIA se da si in Statele Unite ale Americii - CORESPONDENTA specială din Washington. Cozmin Gușă in DIRECT despre importanta Romaniei in jocul regional dupa inaugurarea Scutului de la Deveselu si cât de important este pentru ROMANIA cine va ocupa fotoliul din Biroul Oval.

Ora 23.30 - CUM POATE SCOATE ROMÂNIA MILIARDE DE EURO DIN CULTURĂ ŞI TURISM - Cel mai bun manager cultural din România, directorul Festivalului Internațional de Teatru din Sibiu se întoarce la Realitatea TV! - Fabulosul Constantin Chiriac despre cum va fi FITS2016 un fenomen mondial - Festivalul care a arătat de ce sunt în stare ardelenii, născuți în Moldova, cu metode răgățene!

Totul in aceasta seara, intr-o emisiune marca "Rares Bogdan", pe Realitatea TV si Realitatea FM.

Comenteaza