Senator clujean al USR, membru în comisia de anchetă a alegerilor din 2009: „Sunt nişte concluzii absolut fanteziste"

Senator clujean al USR, membru în comisia de anchetă a alegerilor din 2009: „Sunt nişte concluzii absolut fanteziste
Senatorul clujean al USR Mihai Goţiu, membru al Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, a comentat pentru ZIUA de CLUJ, concluziile raportului acestei comisii.

Mihai Goţiu a afirmat că în ultima perioadă nici nu mai mers la lucrările comisiei, pentru că aceasta s-a abătut de la ceea ce ar fi trebuit să fie o comisie de anchetă a Parlamentului României.

„Problema e că delegitimează ideea de comisie de anchetă a parlamentului cu asemenea aberaţii, că noi nu suntem procurori. Şi scopul este cât se poate de evident, nu vor altceva să facă decât scandal şi show, nu să afle ce s-a întâmplat în 2009.

În mod normal şi un raport se trimite cu câteva zile înainte, să-l vezi, să-l citeşti, nu să te pronunţi pe loc. Sunt nişte concluzii absolut fanteziste, nu e nicio probă în sprijinul la ceea ce spun ei în concluzii.

Adică, am făcut show, am făcut scandal câteva luni, după care zicem ceea ce voiam să zicem de la început, nu contează că nimic din ceea ce s-a discutat la comisie nu se regăseşte în concluziile raportului", a declarat Mihai Goţiu.

Senatorul clujean al USR a mai afirmat că prin acest mod de lucru parlamentarii coaliţiei PSD-ALDE au aruncat în derizoriu ideea de comisie parlamentară, care chiar este o armă importantă pentru parlamentari.

Citeşte aici care sunt concluziile comisiei de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009.

Comenteaza