Udrea e mai bărbată decât bărbaţii. "Nu am îngenuncheat în faţa nimănui" AUDIO

Udrea e mai bărbată decât bărbaţii.
Elena Udrea a declarat la Cluj că se consideră mai bărbată decât bărbaţii din politica românească. Un interviu exclusiv cu candidatul PMP la prezidenţiale, luni, la ora 9:00, la Realitatea FM.

Elena Udrea a declarat, la Realitatea FM Cluj, că nu crede că faptul că este femeie o dezavantajează în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. În plus, ea a afirmat că este mai puternică decât bărbaţii din politica românească, pe care i-a învins în fiecare bătălie. Udrea a acordat un interviu pentru Realitatea FM Cluj, pe care îl veţi putea asculta luni, de la ora 09:00, pe 92,8 FM.

"Cred că de 10 ani, de când sunt în politică, toată lumea a avut ocazia să vadă că nu am îngenuncheat în faţa nimănui, că nu am abandonat nicio luptă, că am dus la capăt toate proiectele pe care le-am început şi că, dimpotrivă, m-am luptat cu bărbaţii, cu bărbaţii politici, cu moguli, cu adversari de pretutindeni atunci când am fost convinsă că am dreptate. Deci modul meu de a face politică este unul ferm, mă lupt pentru convingerile mele şi cred că am dovedit că sunt mai bărbată decât bărbaţii politicii româneşti", a spus Udrea.

Ascultaţi mai jos declaraţia Elenei Udrea, făcută pentru Realitatea FM Cluj:

Udrea s-a aflat la Turda vineri, împreună cu Emil Boc, la ceremonia de deschidere a Zilelor Turzii.

Etichete
Comenteaza