Arşinel, care a fost supus unui transplant renal, va fi externat diseară

Arşinel, care a fost supus unui transplant renal, va fi externat diseară
Actorul Alexandru Arşinel, care a fost supus, în urmă cu două săptămână, unui transplant renal la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, va fi externat în această seară.

Actorul Alexandru Arşinel a declarat, joi, într-o conferinţă de presă desfăşurată la ICUTR Cluj, că a trecut printr-un moment foarte greu, iar acum este "un om căruia i s-a dat viaţă".

"Plec astăzi (joi - n.r.) acasă, voi urma o perioadă cu restricţii impuse de operaţie. Ca să fie o reuşită, operaţia impune nişte reguli de viaţă destul de stricte. Va trebui să păstrez nivelul anticorpilor la un nivel foarte jos, dar altfel de restricţii nu, şi nu femei, domnul profesor Lucan mi-a spus «ia-ţi gândul». Habar nu aveţi ce clinică aveţi aici, ce personal de o calitate pe care nu cred că o putem găsi în multe locuri din lume, este o oază dătătoare de speranţă. Am bătut la uşa unui spital şi am cerut ajutor şi azi pot să vă zâmbesc, pot să plec fericit acasă. Mă simt bine, puţin slăbit, nu sunt un dandy, dar starea mea este bună, am trecut printr-un moment foarte greu şi vedeţi acum un om căruia i s-a dat viaţă. Vreau să revin cât mai repede în faţa publicului, să muncesc, mă aşteaptă o nouă stagiune, vreau să îmi văd nepoţii mari", a afirmat Arşinel.

Actorul Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti, a suferit, în urmă cu două săptămâni, un transplant de rinichi la Institutul de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca.

Declaraţiile au fost făcute într-o conferinţă de presă, azi, unde reporterului ZIUA de CLUJ i-a fost interzis accesul.

Comenteaza