Cel mai mare spital privat de recuperare medicală a fost inaugurat lângă Cluj

Cel mai mare spital privat de recuperare medicală a fost inaugurat lângă Cluj
Cel mai mare spital privat de recuperare din România, Polaris Medical, a fost inaugurat oficial joi, în prezenţa personalului medical al unităţii şi a autorităţilor judeţene.

Unitatea medicală a fost ridicată la doar câţiva kilometri de Cluj-Napoca, în localitatea Suceagu, după o investiţie de circa 10 milioane de euro. Polaris asigură servicii complete şi integrate de recuperare medicală.

"Conceptul de la care am pornit a fost de a crea un spațiu în care pacienții să se simtă cât mai confortabil, astfel încât întregul proces de recuperare să se concentreze pe obiectivele propuse la internare. Prin programele de recuperare personalizate ne propunem să îmbunătățim calitatea vieții şi să facilităm reîntoarcerea pacienților la viaţă socială cu o stare fizică, emoţională şi spirituală mult ameliorată", a declarat Tudor-Alexandru Socea, președintele Consiliului de Administrație al Polaris Medical.

În unitatea medicală îşi desfăşoară activitatea 150 de persoane, printre care medici, asistenţi şi personal auxiliar, spitalul oferind servicii complete de recuperare neurologică, cardiovasculară, psihiatrie, reabilitare medicală şi îngrijiri paliative. Totodată, în cadrul ambulatorului de specialitate se oferă servicii medicale conexe profilului de recuperare: geriatrie, medicină internă, diabetologie, endocrinologie, reumatologie, iar spitalul beneficiază de un compartiment modern de gastroenterologie şi endoscopie digestivă. Baza de tratament este dotată conform celor mai noi standarde şi se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp.

 

Comenteaza