Dr. Quinn: Dieta Weight Watchers, minus 20 kg pentru Oprah Winfrey

Dr. Quinn: Dieta Weight Watchers, minus 20 kg pentru Oprah Winfrey
Vedeta TV Oprah Winfrey a slăbit 20 de kg cu acest regim!

Îți dorești să slăbești, dar nu poți nicicum renunța la anumite alimente considerate nocive? Ai încercat tot felul de diete, dar le-ai abandonat din lipsă de voință?

Atunci, poate ar trebui să încerci dieta Weight Watchers, care este destul de permisivă. ww1Exact ca și tine, vedeta de televiziune Oprah Winfrey a încercat de-a lungul timpului tot felul de metode ca să scape de kilogramele nedorite, însă de fiecare dată apărea efectul yoyo. Asta, până când și-a schimbat modul de a abordare și a apelat la dieta Weight Watchers. Ea spune că, în loc să îşi stabilească obiective nerealiste, lovindu-se de frustrări şi eşecuri, s-a hotărât să se simtă bine în pielea ei şi să acorde mai multă atenţie stabilităţii emoţionale.

„Pe măsură ce kilogramele dispăreau, îmi dădeam seama că pot să port o anumită rochie, să particip la un anumit eveniment, dar acestea nu erau motive suficient de puternice pentru a-mi menţine motivaţia de a slăbi. Aşa că mi-am schimbat atitudinea şi scopul: mi-am propus să fiu sănătoasă din toate punctele de vedere - fizic, emoţional şi spiritual. Nu am mai ţinut cont de ceea ce arăta cântarul, ci de modul în care mă simţeam. Astfel, motivaţia a devenit mai puternică, iar planul alimentar a fost mai uşor de respectat", a declarat Oprah.

Dieta Weight Watchers este o manieră nouă de a privi și a accepta slăbirea.

Găseşti principiile şi regulile de bază plus tabelul cu puncte pe categorii de alimente  ale dietei Weight Watchers pe Dr.Quinn.

 

Comenteaza