Slăbești 5 kg cu dieta cu castraveți! Meniul pentru 7 ziele

Slăbești 5 kg cu dieta cu castraveți! Meniul pentru 7 ziele

Castravetele poate fi folosit proaspăt în orice salată, feliat sau dat pe răzătoare.

Luni

Mic dejun: 2 castraveti si o felie de paine de secara.
Pranz: o portie de salata de legume proaspete (din care sa faca parte castravetii, morcovii si ridichea), ca desert un mar verde.
Gustarea de la ora 16: o portocala sau un grapefruit.
Cina: o portie de salata verde cu castraveti asezonata cu putin ulei vegetal, sare si zeama de lamaie.
Gustarea cu o ora inainte de culcare: un castravete.

Marti

Mic dejun: un castravete si o felie de paine de secara.
Pranz: 100 g carne fiarta de vita cu salata de castraveti si ridichi.
Gustarea de la ora 16: un mar sau o portocala.
Cina: o portie de salata verde cu castraveti asezonata cu putina zeama de lamaie, o lingura de ulei vegetal si un varf de cutit de sare.
Gustarea cu o ora inainte de culcare: un castravete.

Miercuri

Mic dejun: doi castraveti cu o felie de paine de secara.
Pranz: 150 g peste fiert cu 100 g garnitura de orez si muraturi.
Gustarea de la ora 16: un castravete.
Cina: o portie de salata verde cu castraveti asezonata cu putina zeama de lamaie, sare si o lingura de ulei vegetal.
Gustarea cu o ora inainte de culcare: un castravete.
Salata cu ridiche, morcovi, rosii, kiwi, marole si castraveti, Foto: trimarni.blogspot.com

Joi

 Mic dejun: un castravete cu o felie de paine de secara.
Pranz: 150 g orez fiert, 50 g branza si un castravete.
Gustarea de la ora 16: un mar sau o para.
Cina: o portie de salata cu castraveti asezonata cu putina zeama de lamaie, o lingura de ulei vegetal si un varf de cutit de sare.
Gustarea cu o ora inainte de culcare: un castravete.

Vineri

Mic dejun: doi castraveti si o felie de paine de secara.
Pranz: o portie de salata de legume proaspete, din care sa faca parte castravetii, richichea, varza si morcovii; ca desert se serveste o portocala.
Gustarea de la ora 16: un mar.
Cina: 30-40 g branza si o portie de salata verde cu castraveti, putin ulei vegetal, sare si zeama de lamaie.
Gustarea cu o ora inainte de culcare: un castravete.

Sambata

Mic dejun: un castravete si o felie de paine de secara.
Pranz: o portie de salata de legume proaspete, realizata din morcovi, ridichi, castraveti si un ou fiert; ca desert se serveste o para.
Gustarea de la ora 16: o mandarina sau o portocala.
Cina: o portie de salata verde cu castraveti asezonata cu putin ulei vegetal, sare si zeama de lamaie.
Gustarea cu o ora inainte de culcare: un castravete.

Duminica

Mic dejun: doi castraveti si o felie de paine de secara.
Pranz: o portie de salata de legume, din morcovi, ridiche si castraveti; ca desert se mananca un mar.
Gustarea de la ora 16: un castravete.
Cina: o portie de salata verde cu castraveti, cu putin ulei vegetal, sare si zeama de lamaie.
Gustarea cu o ora inainte de culcare: un castravete.

Comenteaza