Maratonul internaţional AROBS, dominat de alergătorii kenyeni FOTO

Maratonul internaţional AROBS, dominat de alergătorii kenyeni FOTO
Circa 4000 de oameni au alergat la cea de-a şasea ediţie a Maratonului Internaţional AROBS Cluj.

Alergătorul kenyan Henry Kemboi a câştigat proba masculină a Maratonului Internaţional AROBS 2016. Timpul lui Henry Kemboi a fost de 2 ore 24 de minute şi 20 de secunde. Pe locul doi a sosit la aceeaşi probă Nagy Tamas din Ungaria.

Tot un sportiv din Kenya, David Kiprono Metto, a câştigat şi proba de semimataron. Timpul său a fost de 1 oră şi 5 minute.

Clujeanca Mihaela Botezan a ocupat locul 3 la proba feminină a maratonului AROBS 2016.

Doresc să-i felicit atât pe organizatorii care au transformat acest eveniment într-un adevărat brand al Clujului, cât şi pe participanţi, datorită cărora este promovată alergarea, acest sport uşor accesibil pentru fiecare dintre noi! Primăria Municipiului Cluj-Napoca premiează în fiecare an clujeanul care trece primul linia de sosire a maratonului. Anul acesta Mihaela Botezan este cea care a reuşit această performanţă! Felicitări!!! Îi încurajez pe clujeni, şi nu numai, să practice orice tip de sport, să facă această minimă investiţie în sănătate ori de câte ori au ocazia!", a scris primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook

Edilul a spus pe aceeaşi reţea de socializare că ar fi dorit şi el să participe la maraton, dar din nefericire a avut acum 4 săptămâni o ruptură de muşchi de gambă şi nu poate să alerge.

 

Comenteaza