A doua înfrângere consecutivă pentru handbalistele de la "U"

A doua înfrângere consecutivă pentru handbalistele de la
Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a fost învinsă de CS Măgura Cisnădie, scor 23-28.

Prima parte a meciului disputat în Sala Sporturilor "Horia Demian" a fost echilibrată. Formația clujeană a jucat de la egal la egal cu una dintre cele mai bune echipe din Liga Florilor. Jocul a fost reflectat și pe tabelă, unde nu au existat diferențe mai mari de trei goluri.

În a doua jumătate a reprizei, fetele antrenate de Alin Bondar au reușit să revină în joc și la pauză scorul a fost 16-16. Ultimele 10 minute ale primei părți au fost extrem de tensionate, arbitrajul contribuind la acest lucru. Oficialii partidei au sancționat cele două echipe cu cinci eliminări de două minute.

Principalele marcatoare ale reprizei au fost Raluca Petruș și Mihaela Ani-Senocico cu câte 4 goluri pentru "U", respectiv extrema Costa (4) și pivotul Apetrei (5) pentru oaspeți.
Repriza secundă a debutat prost pentru "studente" care au ratat ocazii mari de a înscrie și de a se distanța pe tabelă. Atacul nu a funcționat și au apărut greșeli individuale chiar de la cele mai experimentate handbaliste ale Universității, Florina Chintoan și Mihaela Ani-Senocico. De asemenea, Diana Puiu a fost extrem de bine păzită de apărătoarele echipei sibiene și interul clujencelor nu a reuțit să atace poarta.

Spre final, meciul a fost marcate de decizii controversate ale celor doi arbitrii care au fragmentat jocul. La capătul celor 60 de minute formația oaspete, antrenată de Alexandru Weber a reușit să se impună cu 28-23.
Cele mai bune marcatoare ale meciului au fost Petruș (7) și Senocico(5) pentru "U" și Moldovan, Fachinello ( ambele 5) si Apetrei (8) pentru Cisnădie.

Astfel, Universitatea Cluj se află pe locul 11, cu 11 puncte în clasamentul Ligii Florilor, în timp ce CS Măgura Cisnădie se află pe locul 3 cu 28 de puncte. Următorul meci al formației lui Alin Bondar va fi în deplasare cu echipa de pe locul 13, CS Rapid București.

Comenteaza