AGA s-a amânat la "U". Acţionarul majoritar a anunţat că e în căutare de noi investitori

AGA s-a amânat la
Adunarea Generală a Acţionarilor FC „U" SA s-a amânat ieri, pentru a doua oară în ultimele 30 de zile. De data aceasta, Ioan Mărginean, acţionarul majoritar al clubului a trimis o scrisoare deschisă prin care anunţă că absenţa sa este în legătură directă cu negocierile pentru atragerea de noi investitori. Următoarea şedinţă ar trebui să aibă loc peste două săptămâni.
">

AGA nu a mai avut loc din lipsă de cvorum, la fel ca şi în urmă cu o lună, după ce Mărginean, cel care deţine 98 la sută din acţiuni a anunţat că nu va fi prezent. Într-o scrisoare publicată pe site-ul oficial, cel poreclit „Limoniu" anunţă că, în ciuda faptului că s-a decis în urmă cu cinci luni majorarea capitalului social cu suma de 3,2 milioane de lei, nici unul dintre acţionari nu şi-a exprimat intenţia de a contribui cu vreun ban.

În aceste condiţii, Mărginean spune că atragerea unor noi investitori este singura şansă a clubului, iar tocmai de aceea a absentat la aceste două şedinţe. „În ciuda demersurilor efectuate, aceste negocieri (cu posibilii parteneri - n.red) nu au putut fi finalizate până la data convocării AGA şi consider că prezenţa mea la aceste tratative este mult mai importantă pentru societate, urmând ca după rezolvarea problemei finanţării să ne întrunim pentru a rezolva problemele ce ţin de ordin organizatoric", se precizează în adresa trimisă de Mărginean.

Conform celor spuse de fostul director executiv, Anamaria Prodan, valoarea totală a datoriilor se apropie de două milioane de euro, în timp ce capitalul social al societăţii FC „U" SA nu depăşeşete suma de 1,4 milioane de euro. 

 

Etichete
Comenteaza