Alin Bondar speră la o revigorare cât mai rapidă a echipei sale

Alin Bondar speră la o revigorare cât mai rapidă a echipei sale
Tehnicianul echipei de handbal feminin își dorește ca echipa sa să își revină cât mai repede după seria de trei înrângeri consecutive.

"U" Cluj a pierdut, sâmbătă, în deplasare, Cu CS Rapid USL Metrou București, scor 28-27. Este al treilea meci la rând, fără victorie pentru formația clujeană. Ardelencele se află, în acest moment, pe ultimul loc în Liga Florilor, cu 11 puncte, la egalitate cu locul 13, CSM Slatina. Antrenorul "studentelor" își dorește o revenire cât mai rapidă și o îmbunătățire a rezultatelor.

„Un meci în care am avut momente foarte bune alternate cu momente foarte proaste și într-un final a făcut ca rezultatul să fie defavorabil. Din păcate, toate acestea ne afectează moralul pentru viitor. Sper să ne ridicăm cât mai repede deoarece nu avem voie să ne plângem, trebuie doar să mergem înainte", a declarat Alin Bondar, tehnicianul Universității Cluj.

Handbalistele clujene dispută următorul meci pe teren propriu, împotriva echipei ASC Corona 2010 Brașov, luni, 12 februarie, ora 19:00.

Comenteaza