Campioana Europei vine la Cluj. "U" joacă cu CSM București

Campioana Europei vine la Cluj.
Fetele antrenate de Carmen Amariei au obținut trei victorii consecutive în ultimele trei etape de campionat.

"U" Cluj va întâlni campioana națională și europeană CSM București la Sala Polivalentă, miercuri, 12 octombrie 2016, în runda cu numărul șase din Liga Națională de handbal feminin.

Fetele antrenate de Carmen Amariei au obținut trei victorii consecutive în ultimele trei etape de campionat. "Studentele" au învins CSM Bistrița (31-24), Unirea Slobozia (37-23) și CSM Ploiești (34-19).

De partea cealaltă, CSM București a înregistrat două victorii și o înfrângere în ultimele trei partide din Liga Națională. Deținătoarea titlului european a întrecut SCM Craiova (33-25) și CSM Roman (28-22), dar a pierdut la limită disputa cu Dunărea Brăila (27-30).

Universitatea se află pe locul 4, cu 10 puncte. Formația bucureșteană se află pe 2, cu 12 puncte.

"Întâlnim cea mai bună echipă de pe continent și ne dorim să facem un meci foarte bun. Suntem conștienți de valoarea jucătoarelor de acolo, dar și fetele noastre au un moral ridicat, în special cele care au venit de la lotul național. Am obținut trei victorii în ultimele trei etape, sperăm să o legăm și pe a patra. Ne dorim să evoluăm cu sala plină și publicul să reprezinte un atu pentru noi. Vom face tot ce ne stă în putință ca să încurcăm campioana Europei", a declarat directorul sportiv al Universității Cluj, Cosmin Sălăjan, pentru ZIUA de CLUJ.

Liga Națională revine după o pauză de aproape 2 săptămâni, timp în care Naționala și-a desfășurat un stagiu de pregătire în Olanda. La lot au fost convocate 3 jucătoare de la "U". E vorba de Cristina Laslo, Laura Popa și Florina Chintoan.

Adversara clujencelor a câștigat Liga Campionilor și titlul intern la finalul stagiunii trecute.

"U" Cluj - CSM București se joacă miercuri seara, de la ora 17:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida poate fi urmărită și la televizor, pe Dolce și Digisport.

Comenteaza