CFR a remizat cu Steaua. Deac, gol și eliminare la revenirea în Gruia

CFR a remizat cu Steaua. Deac, gol și eliminare la revenirea în Gruia
CFR Cluj a remizat, 1-1, cu Steaua, duminică seara, pe teren propriu, în runda cu numărul 22 din Liga 1.

Penalty-uri și eliminări în ambele tabere

Oaspeții au beneficiat de un "11" metri în minutul 14, după un fault al lui Camora la Alibec. Acesta din urmă a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă și scorul a devenit 1-0 pentru Steaua (16). "Ferovarii" au primit la rândul lor un penalty, în minutul 34, dar șutul lui Nascimento a fost reținut de Niță.

Steaua a intrat la cabine cu un om în minus, Alibec primind două cartonașe galbene în decurs de 6 minute. Prima sancțiune a venit după un fault asupra lui Ionuț Larie (37), iar cea de-a doua din cauza unei simulări (43). CFR Cluj a restabilit egalitatea în minutul 59, prin Ciprian Deac.

Mijlocașul ardelenilor a trimis cu latul în poarta adversă după o pasă a lui Camora. La doar un minut distanță, Deac a văzut galben pentru o simulare în careul Stelei. Echipa lui Miriuță avea să rămână și ea în inferioritate numerică. Deac a protestat după ce nu a primit fault la un duel cu Momcilovic și a văzut al doilea galben (72).

Rezultatul final a fost 1-1, iar CFR ocupă în acest moment locul 7, cu 31 puncte. Steaua urcă pe 2, ajungând la 41 puncte. Partida a fost marcată și de starea vremii, vizibilitatea de pe teren fiind afectată din cauza ceții. Etapa viitoare, "feroviarii" joacă în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, în timp ce formația lui Reghecampf va primi vizita lui FC Voluntari.

CFR 1907 CLUJ - STEAUA BUCUREȘTI 1-1 (0-1)

Au marcat: Ciprian Deac (59)/ Denis Alibec (16 - penalty)

Cartonașe galbene: Camora (14), Horj (18), Deac (60, 71)/ Moke (30), Alibec (37, 43)

Cartonașe roșii: Deac (71)/ Alibec (43)

CFR Cluj (4-2-3-1): Mincă - Lopes, Larie, Horj, Camora (C) - Deac, Nascimento (Gomelt 45) - Sorsa (Omrani 46), Ruiz (Mureșan 84), Nouvier - Bud

Rezerve: Marc - Peteleu, Mureșan, Gomelt, Chiriță, Sîrbu, Omrani

Antrenor: Vasile Miriuță

Steaua (4-2-3-1): Niță - Bălașa (Popescu 76), Tamaș, Moke, Momcilovic - Pintilii, Muniru - Jakolis (Enache 47), Achim (Gnohere 55), De Amorim - Alibec

Rezerve: Stăncioiu - Filip, Popescu, Gnohere, Enache, Tudorie, Mihalcea

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Locație: Stadion Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca

Comenteaza