Culio, cele mai multe pase decisive din Liga Campionilor

Culio, cele mai multe pase decisive din Liga Campionilor
Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Juan Culio (foto la minge), este cel mai bun pasator din această ediţie a Ligii Campionilor, cu trei pase de gol reuşite în cele două meciuri disputate.
Culio s-a aflat la originea tuturor celor trei reuşite ale “feroviarilor” în cele două partide jucate până acum în grupa E, cu FC Basel (2-1) şi AS Roma (1-2). Două din cele trei goluri au venit în urma unor cornere executate de jucătorul argentinian, iar la finalizare s-a aflat Rada.

Al treilea gol a fost marcat din acţiune, după o pasă trimisă de acelaşi Culio pentru reuşita lui Traore. Mijlocaşul “feroviar” este urmat în acest clasament de Cesc Fabregas (Arsenal), Mesut Ozil (Real Madrid), Andrey Arshavin (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal), Holger Badstuber (Bayern) şi Douglas Costa (Sahtior), fiecare cu câte două “assist”-uri. CFR mai apare pe primele poziţii doar în statistica jucătorilor aflaţi în ofsaid, după ce Lacina Traore a fost surprins de şase ori în afara jocului în primele două meciuri. CFR Cluj este una din echipele cu cea mai slabă posesie din Ligă, cu doar 46 de minute acumulate în două meciuri. Singura echipă care a ţinut mingea mai puţin timp a fost Rubin Kazan, cu 41 de minute. Pe primul loc la posesie se află Real Madrid, echipă care a acumulat 95 de minute în două meciuri.


Etichete
Comenteaza