Duel cu locul trei. Handbalistele de la "U" vor înfrunta SCM Craiova în ultimul meci din acest an

Duel cu locul trei. Handbalistele de la
"U" Cluj va evolua joi, 17 noiembrie 2016, pe terenul formației SCM Craiova, în runda cu numărul 11 din Liga Națională de handbal feminin.

Săptămâna trecută, Universitatea s-a impus acasă cu 30-18 în fața Dunării Brăila. Prin acest rezultat, "studentele" au spart gheața după o serie de patru meciuri fără victorie. Meciul cu brăilencele a fost primul pentru Florentin Pera de la instalarea pe banca echipei clujene.

"Va fi o partidă dificilă pentru noi având în vedere că evoluăm pe terenul unei echipe cu pretenții la podiumul Ligii Naționale. Craiova vine după un rezultat de excepție, o victorie clară împotriva Coronei Brașov. Consider că fetele au un moral bun după victoria de acasă cu Dunărea Brăila, fapt care ne dă încredere în privința abordării acestui meci.

Sper ca fiecare dintre componentele echipei să joace cu angajament, să dea totul pe teren, să aibă atitudine și să intre cu gândul de a obține maximul din acest joc. Dacă reușim să facem aceeași apărare compactă și agresivă din meciul cu Brăila, putem emite pretenții în orice partidă, indiferent de adversar", a declarat antrenorul de 36 ani pentru site-ul oficial al clubului.

Viitoarea adversară a clujencelor ocupă locul trei, cu 16 puncte. În ultima rundă, formația din Bănie a învins cu 28-21 Corona Brașov. "U" Cluj se află pe 10, cu 10 puncte. Clasamentul Ligii Naționale a suferit unele modificări după retragerea ultimei clasate, CSM Ploiești. Campionatul rămâne, astfel, cu doar 13 formații, iar rezultatele înregistrate de fiecare club cu echipa prahoveană au fost anulate.

Partida dintre "U" Cluj și SCM Craiova se va disputa joi, de la ora 16:00, la Sala Polivalentă din Craiova. Meciul va putea fi urmărit la televizor pe TVR 1. 

Comenteaza