Duel cu ultima clasată. "U" joacă, în deplasare, cu CSM Ploieşti

Duel cu ultima clasată.
Viitoarea adversară a "studentelor" s-a retras din campionat săptămâna trecută. Formaţia prahoveană a revenit, ulterior, asupra deciziei.

"U" Cluj întâlneşte joi, 29 septembrie, în deplasare, CSM Ploieşti, în cea de-a cincea etapă din Liga Naţională de Handbal Feminin. Fetele antrenate de Carmen Amariei caută a treia victorie consecutivă din campionat, după 37-23 cu Unirea Slobozia şi 31-24 cu CSM Bistriţa.

Universitatea ocupă locul şapte, cu 7 puncte. Prahovencele se află pe ultima poziţie, cu 3 puncte în minus şi o neprezentare. Viitoarea adversară a clujencelor nu a câştigat niciun meci în acest sezon.

"Lanterna roşie" din clasament se retrăsese din Liga Naţională săptămâna trecută, datorită problemelor financiare. CSM Ploieşti a revenit, însă, asupra deciziei. În ultima etapă, handbalistele de la Ploieşti au fost învinse cu 17-52 de SCM Craiova.

"Nu ne aşteptăm la un meci uşor, chiar dacă Ploieştiul trece printr-o perioadă mai delicată. Nimeni nu şi-ar dori să treacă printr-o situaţie similară. Ne bucurăm, însă, că au rămas în campionat şi mai presus de orice, că nu a dispărut încă o echipă de pe scena handbalului autohton. Avem un moral foarte bun după ultimele rezultate şi ne dorim să legăm a treia victorie consecutivă", a declarat directorul sportiv al Universităţii, Cosmin Sălăjan, pentru ZIUA de CLUJ.

La sfârşitul săptămânii trecute, selecţionerul Tomas Ryde a anunţat lotul lărgit pentru Campionatul European din decembrie. Pe listă se află şi trei jucătoare de la "U": Florina Chintoan (30 ani), Laura Popa (22 ani) şi Cristina Laslo (20 ani). Ultima dintre ele se află la prima convocare în selecţionata mare.

Partida dintre "U" Cluj şi CSM Ploieşti se dispută joi, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor Olimpia. Meciul nu este televizat.

Comenteaza