Fostul "U"-ist Gicu Grozav și-a găsit echipă tot în Turcia

Fostul
Gicu Grozav (27 de ani), care a activat în prima parte a sezonului 2017-2018 la clubul turc Karabukspor, s-a transferat la Bursaspor, grupare cu care a semnat un contract valabil şase luni cu opţiune de prelungire pe doi ani şi la care va fi coleg cu un alt român, atacantul Bogdan Stancu.

“Clubul nostru a ajuns la un acord cu jucătorul român Gheorghe Grozav în toate privinţele. Grozav a semnat un contract valabil 6 luni, cu opţiune de prelungire pe următorii două ani”, anunţă clubul Bursaspor, pe site-ul oficial, citat de Gazeta de Nord-Vest

Grozav a fost asistat la negocierile cu Bursaspor de impresarul său, Dragoş Sârbu (foto – în stânga), reprezentantul BecaliSport.

De transferul lui Gicu Grozav s-a mai arătat interesată şi gruparea Kayserispor, antrenată de tehnicianul român Marius Şumudică, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

În vârstă de 27 de ani, internaţionalul român a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Terek Grozny.

Comenteaza