Handbal feminin | ”U” are un nou antrenor: ”Trebuie să creștem, de aceea l-am adus”

Handbal feminin | ”U” are un nou antrenor: ”Trebuie să creștem, de aceea l-am adus”
La doar o zi după demiterea lui Adi Popovici, echipa de handbal feminin ”U” Cluj a numit un nou tehnician.

Alin Bondar este, începând de marți, antrenorul formației clujene. Bondar a jucat în trecut la echipa de handbal masculin a Universității Cluj.

”Noul antrenor al echipei noastre este Alin Bondar. Îi urăm bun venit în familia noastră și multă baftă!”, informează clubul pe pagina oficială de facebook.

Directorul sportiv al echipei clujene, Mircea Cucuianu, e convins că jocul Universității va crește odată cu venirea lui Bondar.

”Alin e un antrenor tânăr. Este fost jucător al Universității. A lucrat cu echipele de juniori ale Brașovului și a avut rezultate. Despărțirea de Adi Popovici a fost amiabilă. S-a făcut mai mult din motive personale. Nu au existat certuri. Și noi și el am considerat că așa este mai bine. Rezultatele de până acum au fost cele la care ne așteptam. Lotul pe care îl avem nu ne permite să câștigăm cu echipele pe care le-am întâlnit. Craiova e mult mai valoroasă decât noi, e echipă cu pretenții. Brașovul la fel. Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm în prima etapă, cu Cisnădie. Dar trebuie să creștem, de aceea l-am adus pe Alin. Obiectivul nostru este clasarea pe locul 8. Trebuie să fim realiști. Nu cred că putem mai mult”, a povestit Cucuianu, pentru ZIUA de CLUJ.

Alin Bondar crede că venirea la ”U” poate fi o mare oportunitatea în cariera sa.

”U Cluj este o echipă de tradiție și nu aveam cum să refuz o asemenea ofertă! Este o șansă mare petru mine și sper să o fructific cât mai bine. De acum încolo vom vedea ce va fi”, a spus noul antrenorul al echipei, citat de u-cluj.ro.

Luni, ”U” Cluj l-a demis pe Adi Popovici. Antrenorul băimărean venise în luna iunie. În cele 4 etape de campionat, tehnicianul de 48 ani a înregistrat o victorie (37-29 cu Rapid București) și 3 înfrângeri (24-28 cu Măgura Cisnădie, 23-30 în fața Coronei Brașov și 19-28 cu SCM Craiova).

Comenteaza