Handbal feminin: "U" Cluj a câștigat acasă cu CSM Roman

Handbal feminin:
Handbalistele de la "U" Cluj au trecut cu 26-25 de CSM Roman, la Sala Sporturilor Horia Demian, în etapa cu numărul 22 din Liga Națională.


">

La pauză, scorul a fost egal, 12-12, victoria clujencelor fiind adusă de Florina Chintoan în ultima secundă a meciului, după ce Diana Puiu egalase anterior. Puiu a fost principala marcatoare a Universității, cu 9 goluri, urmată de Florina Chintoan (6), Cristina Laslo (4), Abigail Vălean, Alexandra Dindiligan și Andreea Tetean (câte 2 goluri fiecare) și Sonia Sereficeanu (1).

În urma acestui rezultat, "U" Cluj ocupă locul 8 în Liga Națională, cu 21 puncte. CSM Roman se află pe 5, cu 28 puncte. "Felicit echipa pentru dăruirea și prestația din jocul cu Roman. Cred că în acest joc fetele au dat dovadă de o mobilizare exemplară, au crezut în șansa lor până în ultima secundă. Mă bucur din suflet că nu au cedat nici un moment.

Ba mai mult s-au luptat pentru orice minge până la ultima picătură de energie, fapt ce a adus o victorie prețioasă împotriva unei echipe cu un buget de 3-4 ori mai mare decât al nostru și acest lucru nu poate decât să mă mulțumească și să mă bucure. Mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să mobilizez fetele și să le capacitez în a obține rezultate mult peste așteptări. Felicitări întregii echipe!", a declarat antrenorul "studentelor", Florentin Pera, pe site-ul clubului.

Comenteaza