Handbal feminin: ”U” Cluj joacă acasă cu SCM Craiova

Handbal feminin: ”U” Cluj joacă acasă cu SCM Craiova
Handbalistele Universității Cluj vor evolua împotriva lui SCM Craiova, sâmbătă, de la ora 16:00, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în cea de-a 24-a etapă a Ligii Naționale.

Înaintea acestei runde, "studentele" ocupă locul 8 în campionat, cu 21 puncte. SCM Craiova este pe 3, având 38 puncte. Etapa trecută, "U" Cluj a cedat pe terenul Dunării Brăila, scor 25-29, în timp ce craiovencele s-au impus cu 28-22 în fața Coronei Brașov.

Confruntarea de sâmbătă va marca și revenirea antrenorului Florentin Pera pe banca Universității. Acesta a fost operat la tendon după ce s-a accidentat în finalul meciului cu CSM Roman, de acum două săptămâni.

"Este penultimul meci de pe teren propriu al echipei, Florin a fost la antrenamente începând de marți și va fi pe bancă la meci. Fetele se pregătesc normal și ne dorim ca în aceste ultime două meciuri pe care le mai avem pe teren propriu să reușim două rezultate pozitive, ca să terminăm anul pe un trend pozitiv și să ne pregătim pentru Cupa României", a declarat directorul sportiv al lui "U" Cluj, Cosmin Sălăjan, pe site-ul clubului.

Comenteaza