Handbal feminin: "U" Cluj joacă în weekend cu Dunărea Brăila

Handbal feminin:
"U" Cluj va întâlni Dunărea Brăila, duminică, în deplasare, în etapa cu numărul 23 din Liga Națională de handbal feminin.

Înaintea acestei runde, "studentele" ocupă locul 8 (21 puncte), în timp ce brăilencele se află pe poziția secundă din clasament (40 puncte). Antrenorul Universității, Florentin Pera, nu va face deplasarea cu echipa. Acesta a suferit o operație la tendon după ce s-a accidentat în finalul ultimei partide jucate de "U", luni, la Sala Sporturilor "Horia Demian", cu CSM Roman (26-25).

"Am ținut legătura cu fetele în privința programului de antrenament și sunt convins că vor face un meci foarte bun, cu angajament. Îmi pare rău că nu pot să fiu la meciul acesta, dar după meciul de la Brăila voi fi atât la antrenamente cât și la ultimele etape pe bancă, dar chiar dacă nu sunt fizic voi fi sufletește alături de ele și o să le încurajez și am încredere în Roza (Florina Chintoan - n. red.) că le va mobiliza și vor face un joc bun", a punctat tehnicialul handbalistelor de la "U" pe site-ul clubului.

Dunărea Brăila - "U" Cluj se joacă duminică, 2 aprilie, cu începere la ora 16:00.

 

Comenteaza