Handbal feminin: "U" Cluj primește vizita lui CSM Bistrița

Handbal feminin:
"Studentele" vor evolua acasă cu CSM Bistrița sâmbătă, 4 februarie, de la ora 12:30, la Sala Polivalentă din Cluj, în cadrul etapei a 16-a din Liga Națională.

"Este un meci important în care trebuie să dăm dovadă de atitudine și mobilizare exemplară ținând cont că și Bistrița vine după o perioadă în care nu a reușit să obțină puncte și cu siguranță vor încerca să învingă.

Acest joc reprezintă o bună oportunitate pentru echipa noastră să se reabiliteze în fața propriilor suporteri printr-un joc consistent, exact în ambele faze și să obținem cele trei puncte puse în joc. Așteptăm un număr cât mai mare de suporteri la sală pentru a susține fetele, mai ales că s-a anunțat o galerie numeroasă din partea adversarelor", a declarat antrenorul Universității Cluj, Florentin Pera, pe site-ul clubului.

"U" Cluj ocupă locul 8 în acest moment, cu 15 puncte, iar Bistrița se află pe 9, cu 3 puncte mai puțin. În ultima rundă, "studentele" au remizat cu Măgura Cisnădie, scor 23-23, în timp ce formația din Bistrița a pierdut cu 25-32 pe terenul Dunării Brăila. "U" Cluj - CSM Bistrița se joacă sâmbătă, de la ora 12:30, la Sala Polivalentă. Partida va putea fi urmărită și la televizor, pe Dolce și Digisport.

Comenteaza