Handbalistele de la "U" vor să spargă gheața după o serie de trei meciuri fără victorie

Handbalistele de la
Formația antrenată de Carmen Amariei va evolua vineri, 4 noiembrie 2016, pe terenul formației CSM Roman, în cea de-a noua etapă a Ligii Naționale de handbal feminin.

"Studentele" nu au mai câștigat de la sfârșitul lunii septembrie, când s-au impus cu 34-19 în fața jucătoarelor de la CSM Ploiești. În ultimele trei meciuri, Universitatea a fost învinsă de CSM București (19-28), Danubius Galați (19-27) și HC Zalău (22-25).

Viitoarea adversară a clujencelor a avut un parcurs asemănător în ultimele trei runde. Echipa nemțeană a bifat două eșecuri cu SCM Craiova (21-30) și Dunărea Brăila (18-20), respectiv un egal cu Corona Brașov (18-18). CSM Roman a înregistrat, de altfel, cele mai multe remize din actualul sezon: 3.

În acest moment, "U" Cluj se află pe locul 9, cu 10 puncte și un golaveraj de 211-198. CSM Roman ocupă locul 10, cu un punct mai puțin și golaverajul de 173-174. Dacă va învinge în partida de vineri, formația antrenată de Carmen Amariei poate ajunge până pe locul 6. Meciul cu CSM Roman va fi al doilea joc din etapa a noua a Ligii Naționale de handbal feminin. Luni, 31 octombrie 2016, campioana națională și europeană, CSM București, a trecut cu 43-23 de handbalistele din Cisnădie.

"Suntem pregătiți să spargem gheața. Ultimele rezultate au fost nefavorabile pentru noi, dar fetele își doresc ca soarele să răsară din nou pe strada lor. Parcursul din ultimele trei jocuri ale handbalistelor de la Roman poate fi atât un avantaj, cât și un dezavantaj pentru noi. Va fi un meci dificil, dat fiind că adversara noastră va evolua pe propriul teren și este în foame de puncte la fel ca noi. Dar am încredere în jucătoarele mele că vor reuși să obțină un rezultat bun", a declarat directorul sportiv al Universității, Cosmin Sălăjan, pentru ZIUA de CLUJ.

Andreea Tetean și-a exprimat optimismul înaintea disputei cu formația nemțeană.

"Întâlnim un adversar puternic, cu jucătoare experimentate, atât în competiția internă, dar și în cea internațională. Chiar dacă au trecut printr-o perioadă nefastă, ele constituie un grup unit. Echipa din Roman poate oricând să se regrupeze și să joace un handbal de calitate. Dar eu cred cu tărie în șansa noastră și sper să ne întoarcem victorioase. Orice ar fi, vom lupta până la capăt", a spus handbalista de la "U" pe site-ul oficial al clubului.

Partida dintre "U" Cluj și CSM Roman se joacă vineri, de la ora 16:00. Meciul nu va fi televizat. Jocul de la Roman va fi penultima deplasare a "studentelor" din acest an.

Comenteaza