Handbaliștii de la CS “U” Cluj, față în față cu un duel de tradiție în Liga Zimbrilor

Handbaliștii de la CS “U” Cluj, față în față cu un duel de tradiție în Liga Zimbrilor
| Foto: u-cluj.ro

Formația clujeană se va deplasa în runda cu numărul 21 din campionat pe terenul celor de la Minaur Baia Mare.

Deși jucătorii pregătiți de Marius Stavoristu speră la un rezultat pozitiv în fața uneia dintre echipele bune ale Ligii Zimbrilor, eforturile lor ar putea fi zădărnicite de o lungă listă de accidentări. Antrenorul “studenților” a vorbit înaintea partidei despre problemele cu care se confruntă formația clujeană.

“Pe lunga listă de accidentați s-a alăturat acum și Ionuț Ramba dar o problemă cel puțin la fel de importantă o avem pe postul de portar. Răzvan Apostu este singura noastră opțiune în momentul de față dar el este, la rândul lui, accidentat și nu se antrenează.

O să mergem cu mai mulți tineri și în plus ne ajută și trei copii de la Liceul cu Program Sportiv. Una peste alta ne așteaptă un meci foarte greu din care însă jucătorii nu au decât de câștigat. Ei trebuie să se obișnuiască cu meciurile acestea pentru a putea progresa.

Trebuie să dăm totul pe teren în acest joc pentru că va urma o perioadă de pauză de vreo trei săptămâni în care sperăm să își revină și ceilalți jucători”, a spus Stavrositu.

Partida dintre CS “U” Cluj și Minaur Baia Mare se va disputa joi, 3 martie, de la 17:00.

Comenteaza