Iuliu Mureșan: "Va fi greu cu Steaua, dar simt că putem să câștigăm"

Iuliu Mureșan:
CFR Cluj s-a întors neînvinsă din Cipru și se pregătește de primul meci oficial din 2017, acasă, cu Steaua.

"Va fi un meci foarte greu, dar suntem pregătiți, simt că putem să câștigăm. Suntem obligați să facem acest lucru pentru a rămâne pe locul 6. Dacă nu batem Steaua, ne va întrece Astra, care joacă la Târgu-Mureș, și atunci avem un motiv foarte serios să câștigăm partida și să tragem pentru play-off", a spus președintele formației din Gruia, Iuliu Mureșan, pe Digisport.

Oficialul "feroviarilor" nu a fost impresionat de achizițiile Stelei din pauza competițională, Alibec și Gnohere. "Nu mi-e frică de niciun jucător, nu ne vom lua măsuri speciale. Avem și noi fotbaliști de viteză, creativi pe atac și sunt convins că o să jucăm bine", susţine Mureşan.

CFR a terminat cu victorii pe linie cantonamentul din Cipru, elevii lui Miriuță trecând de FC Ufa (2-0, Rusia), Mezőkövesd Zsóry (4-1, Ungaria), Apollon Limassol (2-1, Cipru), Arka Gdynia (2-1, Polonia) și Korona Kielce (1-0, Polonia).

Ardelenii ocupă locul 6 după 21 etape, având 30 puncte și un golaveraj de 34-20. Steaua este pe 2, cu 40 puncte și un golaveraj 27-16. În tur, formația din Gruia s-a impus cu 2-1 în fața "roș-albaștrilor". CFR Cluj - Steaua se joacă sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Comenteaza