Marişca: Am pierdut campionatul în cele două etape anterioare, dar am încercat să merg tare la Iaşi

Marişca: Am pierdut campionatul în cele două etape anterioare, dar am încercat să merg tare la Iaşi
Pilotul echipei clujene Napoca Rally Academy, Bogdan Marişca (foto), spune că deşi avea doar şanse teoretice la titlul naţional, a încercat să parcurgă în viteză proble speciale din cadrul Raliului Iaşiului - 8-9 octombrie, însă a fost nevoit să abandoneze.
“Am pornit ”setat” pentru atac, pentru ca un loc trei sau patru nu ar fi insemnat nimic pentru noi. Campionatul l-am pierdut, practic, in cele doua etape anterioare, nu am crezut nicio clipa ca Szabo va abandona aici la Iasi. Este prea bun si prea experimentat sa i se intample asa ceva. Asa incat nu aveam nimic de pierdut, mi-am dorit insa foarte mult sa merg tare pe probele speciale. Dar nu a fost sa fie. Am atacat din prima secunda si, cand mergi la limita, astfel de lucruri se intampla”, a precizat Bogdan Marişca.

Pilotul clujean a fost lider în calsamentul Campionatului Naţional de Raliuri pe trei sferturi din durata campionatului, însă din a doau jumătate a competiţiei sportivii clasaţi pe loucrile următoare au înceăput să câştige teren.

Marişca a obţinut doar un loc 4 în Raliul Sibiului, a abandonat în Raliul Ţara Bârsei, dar încă era lider. Sportivul a abandonat apoi în Raliul Aradului şi a piedrut poziţia de lider, ajungând pe locul 3, după Gergo Szabo şi Valentin Porcişteanu.

Învingător în Raliul Iaşiului, Gergo Szabo, campion en-titre, a câştigat titlul naţional.

Comenteaza